NRK Meny
Normal

– Jeg er ikke 20 kilo overvektig!

QPR-spiller slår tilbake mot egen trener etter å ha blitt hudflettet for sin fysiske tilstand.

SOCCER-ENGLAND/ Queens Park Rangers manager Harry Redknapp talks to Adel Taarabt as he is substituted during their English Premier League soccer match against West Ham United at Upton Park in London

Adel Taarabt og hans manager Harry Redknapp er alt annet enn gode venner om dagen.

Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

– Jeg er en profesjonell utøver, og dette handler om å beskytte ryktet mitt, sier Adel Taarabt som misliker sterkt at hans egen trener kritiserer han offentlig.

Og marokkaneren utdyper hva han egentlig mener om QPR-manager Harry Redknapp:

– Han bruker mesteparten av tiden sin på kontoret, men når han ikke prater i telefonen kommer han ned i fem-ti minutter. Han har aldri en treningsøkt, sier Taarabt til Daily Mail.

Mener han har billedbevis

Dermed slår midtbanespilleren tilbake mot sin egen trener. Redknapp kritiserte søndag Taarabt for å være utrent og overvektig.

– Jeg kan ikke fortsette å beskytte spillere, som ikke vil trene og er 20 kilo overvektig. Hva skal jeg liksom si? Fortsett å tjene 60-70.000 pund (630-740.000 kroner) i uka og ikke tren? Hva er det som skjer med denne idretten? spurte Redknapp da.

Nå kontrer Taarabt med å la seg avbilde med magen bar i dagens utgave av Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet!

Taraabt på twitter

Adel Taarabt mener disse bildene viser at Harry Redknapp tar seg feil i sine uttalelser om overvekt.

Foto: Daily Mail, Twitter

Hevder han sparte seg

Årsaken til Redknapss utspill skal ha vært 25-åringens svake innsats i en reservelagskamp. Taarabt som i fjor var på utlån til AC Milan har slitt med å spille seg inn på laget siden returen til London, men avfeier at han er i dårlig form.

– Jeg spilte 90 minutter i den reservelagskampen, og hvis han mener at jeg ikke kan løpe kunne han ha tatt meg av. Kanskje presterte jeg ikke så godt fordi jeg beskyttet meg selv siden det var en kamp med reservene, sier Taarabt.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.