NRK Meny
Normal

Sure minner øker revansjelysten

De norske landslagsspillerne har mange minner fra den frustrerende regnvær-kvelden i Athen i fjor.

Hellas-Norge 1-0 på en søkkvåt stadion
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Alle som var med husker noe fra den kampen, før møtet med grekerne i morgen.

Minnene øker revansjelysten

Regnværet ødela fest-kvelden, men minnene fra kvelden øker revansjelysten blant nordmennene. - Det var en frustrerende kamp som omsider kom igang etter mye regn. Vi leverte en god kamp, men fikk 0 poeng, og det kan være verdt å ta frem den før kampen på onsdag for å få litt revansjelyst, sier Brede Hangeland til NRKSport.no før den viktige kampen mot Hellas på ullevaal i morgen.

Hangeland husker godt kvelden i Athen, 7. oktober i fjor. Regnet

Vannmassene var enorme
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

høljet ned og kampen ble utsatt i halvannen time. Hellas vant til slutt 1-0.

Årst var nær

Morten Gamst Pedersen har ett spesielt minne fra regnværskvelden. - Jeg husker jeg slo en corner fra høyre ganske seint i kampen, og Ole Martin Årst kom flyvende på bakerste stolpe, og headet den i bakken og ut. Det husker jeg veldig godt, sier Morten Gamst Pedersen.

Landslagstrener Åge Hareide trekker også frem Årst sin store sjanse og så denne episoden. - Det sitter igjen en kjempestor sjanse av Årst. Jeg husker også den feilaktige offsideavblåsningen av Daniel Braaten, sier Hareide.

- Jeg hadde en god følelse

Alle er enige om at det var en frustrerende kamp, men at den viste at Hellas er et lag Norge kan slå. Steffen Iversen forklarer hva han tenkte for ett år siden. - Det jeg husker best er at jeg gikk derfra med en utrolig god følelse etter at vi hadde tapt med et mål. Jeg følte faktisk at vi var mye bedre enn dem i den kampen, og jeg hadde en følelse etter kampen at dette var et skikkelig urettferdig resultat, sier Steffen Iversen.

- Men nå skal vi revansjere oss på onsdag, lover landslagssjef Åge Hareide.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.