Suarez slår tilbake mot kritikken: – Jeg filmer aldri

Liverpool-spiss Luis Suarez (25) insisterer på at han aldri forsøker å jukse til seg fordeler på fotballbanen.

Luis Suarez

Luis Suarez føler seg urettferdig behandlet.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Følg storkampen: Chelsea - Liverpool fra kl 17.00

– Jeg insisterer på at jeg aldri filmer innenfor sekstenmeteren. Dette er karrieren min og det dårlig ryktet jeg har fått er urettferdig, sier Suarez til Skysports foran dagens storkamp mot Chelsea på Stamford Bridge.

Luis Suarez

Luis Suarez får ofte hard medfart fra forsvarsspillere, men får sjelden straffespark.

Foto: Jon Super / Ap

Uruguyaneren har scoret sju seriemål så langt denne sesongen, og vært blant Liverpools viktigste spillere i seriestarten.

Les også: Derfor kysser Suarez håndleddet

Bortdømt på grunn av ryktet

Likevel har de gode prestasjonene ofte havnet i skyggen av spissens konstante jag etter straffespark.

Mot Manchester United i september gikk han i bakken i duell med Johnny Evans, men dommeren lot spillet passere. Også mot Norwich uka etter ropte Suarez på straffespark, uten å bli bønnhørt av kampdommeren.

Det har fått Liverpool-manager Brendan Rodgers til å reagere, han mener Suarez' dårlige rykte gjør at dommere tenker seg om to ganger før de blåser straffespark.

– Alle på stadion så at det var straffespark. Alle utenom dommeren, sa Brendan Rodgers etter den klare fellingen av Suarez mot Norwich.

Får ofte frispark

Foran dagens storkamp mot Chelsea ønsker Luis Suarez å slå tilbake mot dem som mener han faller for lett, og de som mener at han forsøker å filme seg til straffespark.

– Jeg godtar kritikken, men mange kritiserer meg uten grunn. Det gjør meg opprørt for jeg prøver bare å gjøre mitt beste, sier Suarez, og legger til:

– Hvis du ser på statistikken, er jeg en av spissene som oftest blir felt og får frispark.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Terry tilbake for Chelsea

John Terry har sonet ferdig sin karantene, etter rasismeuttalelsene mot Anton Ferdinand. Han er å finne i dagens startoppstilling.

Chelsea-manager Di Matteo er klar på at Terry fortsatt er et førstevalg nå som han er tilbake i kampform.

– Det er ingen tvil om at Terry fortsatt har en fremtid i Chelsea, både som spiller og kaptein, sier Di Matteo.

Chelsea har blitt skjøvet ned fra tabelltoppen av Manchester United, men vil med seier i dag bare være poenget bak de rødkledde.

Fotball

Oppsummert

 • Klokken 17.30: Brann-styret møter pressen om nachspielskandalen.
 • Vurderar klubbyte for Bohinen

  Emil Bohinen slit med å få speletid etter millionovergangen til CSKA Moskva. No meiner pappa, Lars Bohinen, at sonen må vurdere å skifte klubb.

  – Han er jo ikkje nøgd med å ikkje spele og meiner han er god nok, seier han til NRK.

  22-åringen har ikkje starta ein kamp for sitt russiske lag sidan 25. juli. I kveldens kamp mot Spartak Moskva vart han bytta inn etter 65 minutt, men rakk ikkje å markere seg bortsett frå eit gult kort.

  – Viss situasjonen ikkje endrar seg før neste overgangsvindauge, så må vi jo sjå på andre løysningar. Han må jo spele, seier pappa-Lars.

  Emil Bohinen
  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • Pelé ute av sykehus

  Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedringens vei.

  80-åringen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag. Fredag ble han likevel gjeninnlagt på intensiven, men ble sjekket ut et knapt døgn senere.

  Ifølge sykehuset Sao Paulo Albert Einstein Hospital ble den gamle fotballstjernen gjeninnlagt som et forebyggende tiltak for hans helse.

  Pelé
  Foto: Benedikt Von Loebell / AFP
 • Gir seg som Bryne-trenar

  Etter tre år i Bryne FK har trenar Jan Halvor Halvorsen no gitt beskjed om at han vil gi seg etter sesongen, det melder klubben i dag. Styret og dagleg leiar jobbar no med å finne ein ny hovudtrenar. Bryne ligg per nå på ein 14.-plass på tabellen i Obosligaen.

  Jan Halvor Halvorsen
  Foto: Arild Eskeland / NRK
 • Coman hjarteoperert

  Kingsley Coman er blitt operert for problem med hjarterytmen. Den franske Bayern München-vingen blir truleg berre ute i to veker.

  Coman blei bytta inn i Bayerns 3-0-siger over Barcelona i meisterligaen onsdag. Dagen etter blei han operert, og klubben hans opplyser at alt gjekk som det skulle.

  – Han har eit lite problem med hjarterytmen. Han har det veldig bra og har litt smerte ved såret. Når såret er grodd, vil han begynne med å trene seg opp igjen. Det vil ikkje ta meir enn ti dagar til to veker før han er tilbake i full trening, sa Bayern-trenar Julian Nagelsmann på ein pressekonferanse fredag.

  Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Moenchengladbach
  Foto: Christof Stache / Reuters
World Cup - UEFA Qualifiers - Group I - Hungary v England
Sverige
Ronaldo