Tårevåt Suarez hadde drømt om målene

Luis Suarez scoret to mål og sendte langt på vei England ut av VM.

Suarez sender Uruguay tilbake i ledelsen

Laster innhold, vennligst vent..

Luis Suarez. Årets spiller i England. Utskjelt og hyllet av engelsk presse, selvfølgelig måtte det være han som scoret to mål og langt på vei sendte England ut av VM. At assisten til det siste målet kom fra lagkameraten i Liverpool, Steven Gerrard, gjorde det ikke bedre for engelskmennene.

En tårevåt Suarez bekreftet etter kampen en historie lagkameratene hadde fortalt, at han hadde drømt om målene på forhånd.

– Ja, jeg drømte om målene. Jeg nyter dette øyeblikket med tanke på alt det vonde jeg har opplevd, all kritikken jeg fikk. Nå kan dere se, sa en gråtkvalt Suarez i et intervju etter kampen, og var stolt av innsatsen laget hadde lagt ned.

– Vi kjempet og led, men det viktigste var at vi vant, det var det vi ville. Nå er det bare å tenke på Italia som er enda viktigere, sa han.

Skuffede engelskmenn

Like glad var ikke Englands landslagstrener Roy Hodgson.

– Jeg er utrolig skuffet. Vi kom med høye forhåpninger, og var ikke i stand til å levere. Det er veldig trist, sa Hodgson, som mente England hadde fortjent bedre etter innsatsen de la ned.

– De hadde ikke vært i nærheten av målet vårt, men det hjelper ikke hvor mange ganger vi var i nærheten av deres. Det handler om hvor mange ganger du putter ballen i nettet, og i begge kampene har vi dessverre feilet, beklaget han seg.

England-spiss Daniel Sturridge tok til Twitter for å fortelle om sin skuffelse.

Laster Twitter-innhold

Målsnik

Første omsatte han en nydelig pasning fra Edison Cavani i ledelse 1-0 i første omgang, og så, da England hadde utlignet og presset på for et mål nummer to, så viste han verden hvorfor han han ble årets toppscorer i Premier League.

Uruguay i ledelsen
Laster Twitter-innhold

Han tok en sjanse og løp på et langt utspill fra keeperen. Steven Gerrard fikk hodet på ballen, og plutselig var Luis Suarez alene med Joe Hart. I motsetning til Wayne Rooney tok han var på alle de sjansene han fikk, og dermed ble det seier til Uruguay over England.

– Jeg føler mye glede og lykke. Vi vant en kamp, men vi er ikke ferdige enda. Vi må se framover, for vi spiller en ny finale om tre eller fire dager, sa mannen som la pasningen til Suarez' første mål, Edison Cavani, i et intervju etter kampen.

Brente sjanser

Kampen ble ellers preget av store misser av mannen som tidlig i mesterskapet ble utpekt som Englands potensielle syndebukk, Wayne Rooney. Han bommet på tre store sjanser, før han endelig klarte å score. Rooney skjøt et frispark noen centimetere utenfor, headet i tverrliggeren, og fikk et skudd reddet av keeper Fernando Muslera.

Men så. Sturridge dro seg fri på kanten og fant Glen Johnson på vei fossende framover. Han tok med seg ballen inn i feltet og sklitaklet ballen fram til Wayne Rooney. Etter ni og en halv kamp uten VM-mål klarte han for åpent mål å plassere ballen i nettet.

Endelig for Rooney

Fotballnyheter