NRK Meny
Normal

Liverpool fortsatt uten seier: – Vi er veldig skuffet

Liverpools verste sesongstart på 50 år ble ikke særlig bedre borte mot Sunderland. 1-1-resultatet betyr at Brendan Rodgers menn fortsatt står uten seier i Premier League.

Steven Gerrard

Steven Gerrard mente Liverpool spilte fantastisk, og var veldig skuffet etter at hans lag nok en gang gikk av banen uten seier.

Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

– Vi er veldig skuffet. Vi skulle tatt tre poeng, for vi var fantastiske hele kampen, sa Liverpools kaptein Steven Gerrard i et intervju vist på TV2 etter 1-1 borte mot Sunderland.

Og Gerrard og resten av Liverpool-spillerne hadde grunn til å være skuffet. Til tross for at de dominerte stort og var det klart beste laget, ble det heller ikke denne gangen tre poeng og seier for laget fra Anfield.

Fletcher

Steven Fletcher ga Sunderland ledelsen 1-0.

Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

Raheem Sterling

Raheem Sterling leverte et strålende forarbeid på Luis Suarez' scoring.

Foto: GRAHAM STUART / Afp
Liverpool opplevde sin verste sesongstart på 50 år med det ene poenget de samlet på sine tre første kamper. Med dagens uavgjortresultat ligger «The Reds» på 17.- plass tabellen med to poeng på fire kamper.

Sterling-assist

Sunderland tok ledelsen etter en halvtime da Craig Gardner leverte et strålende forarbeid ute på høyrekanten. Gardner lurte enkelt vekk Glen Johnson, før et perfekt innlegg fant Steven Fletcher inne foran mål.

Angriperen, som ble hentet til Sudnerland fra Ståle Solbakkens Wolverhampton, var sikkerheten selv fra fem meter, og scoret sitt tredje mål på to kamper for klubben.

Glen Johnson var nære på å rette opp sitt svake forsvarsspill da han banket ballen i tverrliggeren fra like utenfor 16-meteren.

Etter 70 minutters spill fikk Liverpool endelig ballen i mål. Stortalentet Raheem Sterling viste frem utsøkte overstegsfinter ute til høyre, lurte av sin oppasser, og fant Luis Suarez inne i feltet.

Uruguayaneren fikk to forsøk, og på det andre satte han kontrollert inn utlinkningen.

– Sterling er fantastisk. Han leverer absolutt varene, skrøt Gerrard etter kampen.

Luis Suarez

Luis Suarez sikret ett poeng for Liverpool da han utliknet til 1-1 20 minutter før slutt mot Sunderland.

Foto: SCOTT HEPPELL / Ap

– Må fortsette slik

Liverpool-kapteinen har stor tro på at motgangen snart vil snu for sitt lag.

– Vi må bare fortsette på denne måten.Vi gjorde én feil i dag, den må vi få bort neste gang. Vi vet tre poeng vil komme om fortsetter som dette, sa Gerrard.

Neste søndag venter Manchester United på Anfield for Gerrard og co. Skal det bli seier mot serietoeren, er det ingen tvil om at feilene må lukes bort.

– Vi har ny manager, og da tar ting gjerne litt tid. Men vi spilte meget godt i dag, og jeg er sikker på at vi vil bli enda bedre, forsikret Gerrard.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.