Her feirer Hønefoss cupseieren mot Stabæk

Det var stor stemning i Hønefoss-garderoben etter cupseieren over Stabæk, men trener Leif Gunnar Smerud tar ikke helt av.

Video Full jubel på Hønefoss etter seier over Stabæk

Stemningen stod i taket i Hønefoss-garderoben etter kampen mot Stabæk.

– Nå må de ut å jogge for vi har en viktig kamp mot Strømmen på søndag. De får glede seg mens de jogger, sier Leif Gunnar Smerud med et smil på lur.

Men det var nok få som tenkte på jogging i Hønefoss-garderoben etter at førstedivisjonslaget hadde sørget for å sende Stabæk ut av cupen. Der jallet sangen veggimellom.

«HBK my lord, HBK. HBK my lord, HBK. HBK, my lord, HBK. Ååå, HBK. Ja, da! »

Se video av feiring i videovinduet øverst!

Les også: Dramatisk runde for flere av eliteserielagene

– Må vente med de store ordene

Hønefoss-treneren var godt fornøyd etter 3-1 seieren mot Stabæk, som sendte eliteserielaget ut av cupen.

– Dette er veldig gøy og smakte veldig godt. Gutta har stått på og kjempet godt ganske lenge, vi har ikke fått helt betalt og ligger på litt ufortjenet plasseing kanskje, sier Smerud om laget sitt som ligger på tiendeplass i førstedivisjon.

Lennartsson

Stabæk-trener Jörgen Lennartsson mener Hønefoss vant fortjent.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / Scanpix

Å møte et spillevillig lag som Stabæk, mener Hønefoss-treneren passet vertene godt.

– Det gir oss rom. I dag utnytter vi det godt. Det er ingen fordel å møte Stabæk, men det har sine fordeler å møte et spillende lag i eliteserien kontra et i førstedivisjon, sier han.

Selv etter den imponerende seieren over Stabæk, vil ikke Smerud ta helt av.

– Cup er cup, stafett er stafett og så videre. Hønefoss har vel gått lenger i cupen, så vi får vente litt med de store ordene, sier han.

Forbannet etter tapet

Stabæk-trener Jörgen Lennartsson var svært skuffet etter
cuptapet. Hans lag viste alt annet enn eliteseriestandard, og er nå de det andre eliteserielaget som er slått ut av cupen.

– Vi gjorde en dårlig prestasjon over 93 minutter, så vi møtte et lag som var bedre enn oss i dag. De vant rettferdig, vi var for dårlige på det meste, sier Lennartsson.

Hønefoss fikk et tidlig mål, og det mener Lennartsson ødelag for Stabæk.

– Vi begynte bra og var aggressive, men så får de et tidlig mål og etter det begynner vi å bli forsiktige og mister aggressivitet, sier han.

– I dag skal vi være forbanna etter tapet, men fra i morgen skal vi lade igjen og se frem til kamp mot Start på søndag. Tapet skaper revansjesug frem mot den kampen, sier han.

Les også: Slik endte NM-kampene onsdag

Fotballnyheter