Stokkelien scoret igjen

Mads Stokkelien har imponert denne sesongen, og var svært delaktig i Starts målkalas i sin første kamp fra start denne sesongen.

Stokkelien jubler etter scoring
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX

Nrksport.no fulgte kampen spark for spark

Start - Bodø-Glimt 4-0

Bodø-Glimt var aldri i nærheten av Starts nivå i dag og tapte helt fortjent. Starts Mads Stokkelien scoret de to siste målene i dagens 4-0 seier.

Start ledet 1-0 til pause og slapp Glimt aldri inn i kampen. Bodø/Glimt har slitt litt denne sesongen og har vært en skygge av seg selv sammenlignet med fjoråret.

Start imponerer

Nyopprykkede Start har imponert alle denne sesongen og har spilt syv strake kamper uten tap, fire seire og tre uavgjort, etter dagens kamp.

Etter seieren i dag troner Start øverst på tabellen, men RBK spiller mot Viking senere søndag kveld og kan med uavgjort eller seier ta tilbake førsteplassen.

Start er, i tillegg til å spille underholdene fotball, det mestscorende laget i Tippeliagaen. På 11 kamper har de 22 nettkjenninger og Bernt Hulsker er toppscorer i norsk liga med seks mål. Stjerneskuddet Cristian Bolaños står med fem scoringer, og nå kommer Mads Stokkelien i rakettfart oppover lista med sine fire. Imponerende statistikk for et lag som spilte i Adeccoligaen i fjor.

To kjappe av Stokkelien

Og på de tre siste kampene har pur unge Mads Stokkelien scoret fire mål.

Stokkelien jubler etter scoring

Mads Stokkelien jubler etter sin tredje scoring for sesongen.

Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Med de to første reddet han Start fra å tape mens de to i dagens kamp bare pyntet på resultatet i en sikker hjemmeseier.

Men det er ikke mindre imponerende av den grunn. Til sammenligning kan man trekke fram Daniel Nannskog som står med like mange scoringer, men har spilt ti kamper fra start. Mads Stokkelien startet sin første i dag.

Fotballnyheter