- Spillerne mine er så dumme

Ståle Solbakken kommer til å ta et alvorsord med flere av spillerne sine på København. Disse spillerne tror de er bedre enn spillerne på Chelsea, sier Solbakken.

Ståle Solbakken

Ståle Solbakken vil ta et alvorsord med noen av spillerne sine før møtet med Chelsea i kveld.

Foto: Lindhardt, Bax / SCANPIX

Chelsea har slitt i det siste. Men selv om Chelsea-stjernene har sett ut som falmede storheter, understreker Solbakken at de ikke må undervurderes.

– Noen av spillerne er så dumme at de tror at de er et bedre lag enn Chelsea. Jeg må kanskje snakke et alvorsord med dem, sier Ståle Solbakken ifølge dansk TV2.

Ville ikke utdype

På pressemøtet før kampen ville ikke Ståle Solbakken si noe mer om hvilke spillere som har fått litt for mye selvtillit. Men hverke spillere som William Kvist eller Mathias "Zanka" Jørgensen deler trenerens frykt for at FC København skal undervurdere Chelsea.

– Nei, det tror jeg ikke vi kan, sier Kvist. Det ville i alle fall være arrogant å tro noe sånt, sier "Zanka".

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– København vinner

Spillerne presiserer imidlertid at det er to forskjellige ting å undervurdere Chelsea og å tro på dansk seier i Parken i kveld. Mathias "Zanka" Jørgensen tror på dansk seier.

– Vi vinner. Men jeg undervurderer ikke Chelsea, sier Jørgensen.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Haaland auka i verdi med 400 mill.

  Marknadsprisen for Erling Braut Haaland rasar av garde, og no blir han verdsett til 1,68 milliardar kroner. Den anerkjende nettstaden CIES offentleggjorde måndag ei fersk oversikt over fotballspelarane som har auka verdien sin mest den siste månaden.

  4CnYNgK0Xqw
  Foto: Action Press/Shutterstock / Shutterstock editorial
 • FA etterforskar rasistisk kommentar

  Edinson Cavani blir etterforska av det engelske fotballforbundet etter det som blir oppfatta som ein rasistisk kommentar. Ifølge Sky Sports har FA reagert etter at Cavani kommenterte ei melding frå ein supporter med orda «Gracias negrito».

 • Jiménez operert for kraniebrot

  Wolverhampton-spissen Raúl Jiménez er operert i hovudet etter smellen han fekk i Premier League-kampen mot Arsenal på søndag. Han har det etter forholda bra, opplyser han sjølv. Skaden skjedde i ein samanstøyt med Arsenal-forsvarar David Luiz.

 • Lode og Berg hyllet av Glimt-fansen

  Marius Lode og Patrick Berg er omsider tilbake i Bodø. Da de forlot flyplassen rundt midnatt søndag, hadde supporterne møtt opp med bluss, flagg og jubel.

  Det hele lignet på da resten av Bodø/Glimt-mannskapet landet i byen dagen etter at seriegullet var sikret for en uke siden. I en video på Twitter viser spillerne kjøre i en gul bil med flere Glimt-supportere langs veien. De hadde fyrt opp bluss og jublet da spillerne kom kjørende forbi. I videoen ser man Berg smile og vinke tilbake.

  «Fy søren så rått! Tusen takk til alle sammen.», meldte Lode på sin egen Twitter-konto etter hjemkomsten.

  «Supporterne våre er i en helt egen klasse! Takk.», ble det meldt fra klubbens offisielle Twitter-konto. (NTB)

  Bodø/Glimt feirer seriegullet 2020
  Foto: Heiko Junge / NTB