NRK Meny
Normal

Stabæk avviser fyllepåstander

Stabæk tilbakeviser Petter Furuseth Olsens påstander om fyllefest og brudd på fortrolighet.

Lars Bohinen
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Dette medfører ikke riktighet, skriver klubben i en pressemelding på klubbens hjemmeside, som blant annet er underskrevet sportsdirektør Lars Bohinen.

"I et ekslusivt intervju i dag, uttaler han seg imidlertid om noen episoder fra sin tid i klubben som vi finner så uriktige og krenkende at vi finner det nødvendig å måtte korrigere".

LES: Mislikte fylle-kultur

Av og til alkohol

I pressemeldingen beskrives Fururseth Olsens beskyldninger om den påståtte fyllefesten på La Manga slik:

"Spillerne selv har en dåp hvor nye spillere blir en del av laget. Av og til inneholder dette alkohol, av og til ikke, men det er uansett ikke det sentrale i dåpen. Dette er en tradisjon som har eksistert i mange år. Det handler om å by på seg selv og bli en del av gjengen. Det har aldri tidligere skjedd at en ny spiller ikke har akseptert dette. I år deltok 6-7 spillere i dåpen på La Manga".

- Ikke klanderverdig

Furuseth Olsen sier til Tønsbergs Blad at han ble innkalt til et møte med lagkaptein Mike Kjølø og Inge Andre Olsen fra spillerutvalget. Initiativet kom fra trener Jan Jonsson.

- Jeg oppfattet dette som en fortrolig medarbeidersamtale og tok, blant annet, opp hvordan jeg oppfattet Daniel Nannskogs posisjon i gruppen. Men jeg tok tydeligvis feil med tanke på fortroligheten, sier Furuseth Olsen.

"Vi kontaktet og forsøkte å kontakte Petter regelmessig i denne perioden. Samtidig jobbet vi aktivt for å forsøke å løse situasjonen til det beste for Petter og klubben. Vi kan ikke se at vi har opptrådt klanderverdig i denne saken", heter det i pressemeldingen fra Stabæk.

Klubben skriver at de nå anser seg ferdig med saken.

 

 

Fotballnyheter