NRK Meny
Normal

Redknapp med tordentale mot FA

Tottenham-manager Harry Redknapp sier han aldri mer vil snakke foran et TV-kamera etter kamp dersom fotballforbundet straffer ham for helgens utbrudd.

Video Redknapp truer med TV-boikott

Den karismatiske manageren med tilnavnet «Happy Harry» var ikke veldig lystig på dagens pressekonferanse foran tirsdagens hjemmekamp mot regjerende mester Inter i Mesterligaen.

- En skandaløs avgjørelse

Etter den høydramatiske Premier League-kampen mot Manchester United lørdag, der Tottenham slapp inn et særdeles merkelig mål Redknapp ikke var i nærheten av å anerkjenne, tordnet han for åpent kamera:

- En skandaløs avgjørelse. Dommeren rotet det helt til.

Dette gjør nå, ifølge flere engelske medier, at Redknapp kan bli straffet av Det engelske fotballforbundet (FA).

Truer med boikott

Konfrontert med at han kan bli straffet av forbundet sa Redknapp blant annet følgende på dagens pressekonferanse:

- Hvis de (FA) vil lage en sak ut av det jeg sa, så kan jeg foreta meg noe jeg også. Ikke forvent at jeg skal komme ut på TV mer - noensinne - og snakke etter kamper. Hvilken sjanse har vi ellers? nærmest spør Redknapp.

Artikkelen fortsetter under bildet!

FBL-ENG-PR-MAN-UTD-TOTTENHAM

Luka Modric og Gareth Bale forstår ingenting av dommer Mark Clattenburgs avgjørelse.

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

Men han gir seg ikke der:

- Hvis de vil at jeg bare skal komme ut og snakke tøv, og si «nei, det var en riktig avgjørelse, jeg er ganske fornøyd med den», så kan de la være å komme og hente meg etter kampen.

- Jeg er bare ærlig

Alle Premier League-managere er forpliktet gjennom forskjellige TV-avtaler til å gi intervjuer etter kamp. Dette er Redknapp svært uenig i.

- Vi burde ikke blitt dradd ut foran TV-kameraene to, tre, fire minutter etter en kamp. Jeg vil ikke være på TV da, jeg vil mye heller være i garderoben med spillerne mine. Men når jeg først blir stilt et spørsmål, så gir jeg et ærlig svar. Han (dommer Mark Clattenburg) rotet det hele til, og det var mitt svar. Det står jeg for 100 prosent.

Fotballnyheter