NRK Meny
Normal

– Om alt er over hvis vi taper? Spør meg igjen etter kampen

En presset Ole Gunnar Solskjær møter Fulham i bunnoppgjør lørdag. Den kampen bør han ikke tape om Cardiff skal overleve i Premier League.

Britain Soccer Premier League Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff spiller en svært viktig kamp mot Fulham lørdag.

Foto: Sang Tan / Ap

Mats Møller Dæhli

Mats Møller Dæhli: - Vinner vi hjemme mot Fulham lørdag, så har vi alle sjanser.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

– Det er åpenbart ingen av lagene som ønsker et uavgjortresultat. Vi må begge vinne, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

  • Se tabell i bunnen av artikkel

Etter kun fire poeng på de første åtte kampene som Cardiff-manager begynner det å virkelig haste for Ole Gunnar Solskjær.

– Det er selvfølgelig en viktig kamp for oss. Det er den første av de ti siste rundene. Vi kan få en «kickstart» på en minisesong, men vi må være positive og sørge for at vi sikrer oss tre poeng (i morgen).

– En stor utfordring

Det kan imidlertid bli tøft.

Det er bare Fulham som har gjort det dårligere i Premier League siden nordmannen overtok managerstolen til det engelske laget.

Kun ett fattig poeng skiller de to lagene i bunnen av den engelske tabellen.

– Det er en stor utfordring, og jobben min blir å få spillerne klare. Om alt er over hvis vi taper? Spør meg igjen etter kampen, sa Solskjær på pressekonferansen.

– Vil heller spille i Cardiff

De tre neste kampene er hjemme mot Fulham, borte mot Everton og så hjemme mot Liverpool.

Uten tre poeng mot Fulham er nedrykket så godt som klart.

– Enkelte mener at presset er på oss siden vi spiller på hjemmebane, men jeg vil heller spille her i Cardiff enn noe annet sted, sa Solskjær, ifølge Wales Online.

Oppkjøringen til kampen har imidlertid ikke vært optimal for nordmannen.

– Et par av spillerne har jeg fortsatt ikke sett siden vi har hatt ti mann på landslagstur. Det gjør at tilnærmingen blir annerledes, sier han.

– Har alle sjanser

Mats Møller Dæhli, som nylig imponerte på landslaget mot Tsjekkia, er en av tre norske spillere på Solskjærs lag (Jo Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem er de andre).

Han har ennå ikke opp håpet om å berge plassen i Premier League.

– Det er klart at det er en veldig viktig kamp, og det er viktig å få et godt resultat. Men vinner vi hjemme mot Fulham lørdag, så har vi alle sjanser. Da har vi heng på lagene, sa han nylig til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..
Fotballnyheter