Solskjær tar ikke selvkritikk

Molde-ledelsen er ikke fornøyd med måten Ole Gunnar Solskjær har håndtert interessen fra Aston Villa på. Hovedpersonen selv angrer ikke på fredagens Birmingham-tur.

Solskjær og Neerland

Moldes styreformann Øystein Neerland (t.h.) innser at klubben nå har havnet i en vanskelig situasjon. Bråket startet da Ole Gunnar Solskjær ble kontaktet av Aston Villa tidligere denne uken.

Foto: NTB Scanpix

Solskjær har fredag kveld fått med seg at Røkke og Aker har trukket seg som klubbens hovedsponsor.

Les også: Solskjær: - Jeg er ikke i forhandlinger

Røkkes sinne over hans tur til Aston Villa, overrasker Solskjær.

Les også: Røkke trekker seg ut av Molde FK

– At Røkke og Aker har tatt en avgjørelse om å gå ut av Molde Fotball, gir klubben en ny utfordring som organisasjonen helt sikkert er klar for å ta. Klubben er godt drevet og har et meget godt utgangspunkt. Vi skal vise at vi fortsatt kan drive fornuftig og oppnå gode resultater og suksess, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Molde-treneren forteller at han informerte Kjell Inge Røkke om Aston Villa-henvendelsen allerede på mandag.

– Det var avtalt med MFK at jeg kunne snakke med dem (Aston Villa journ. anm.), og de satte opp et fly for at jeg skulle få mest mulig tid til å forberede meg til søndagens kamp mot Sandnes Ulf. Jeg kunne tatt rutefly og vært mer diskrét, men det ville tatt for lang tid i forhold til Sandnes Ulf, sier Solskjær.

Molde-ledelsen har sittet i krisemøter fredag kveld. Klubb-formann Øystein Neerland var ikke fornøyd med

– Vi ble gjort kjent med interessen og samtalene, men det var likevel en skuffelse at han valgte å reise til England fredag for å møte Aston Villa nå, sier klubbens formann Øystein Neerland til Romsdals Budstikke.

Kjell Inge Røkke har valgt å kutte pengestøtten til Molde Fotballklubb som følge av Ole Gunnar Solskjærs samtaler med Aston Villa.

Solskjær skal ikke ha besvart Røkkes selskap Akers spørsmål rundt trenerens agenda ved å reise til England, som skal ha satt sinnene i kok hos hovedsponsoren.

Molde Fotballklubb står dermed uten hovedsponsor etter inneværende sesong.

– Det er riktig å si at dette har vært en skuffende dag. Dette skulle vi gjerne vært foruten, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball.

Molde-ledelsen avfeier at Solskjær risikerer å bli sparket etter fredagens privatjet-tur til Birmingham.

– Nei, det har ikke vært noe tema i styret. Tilliten er satt på prøve, og den må vi få tilbake igjen før vi jobber videre. Vi regner med at det blir en konstruktiv samtale med Ole Gunnar lørdag, sier Neerland.

Fotballnyheter