Sollied hører gjerne fra NFF

Heerenveen-trener Trond Sollied vil høre hva Norges Fotballforbund har å si.

Trond Sollied
Foto: ERIC LALMAND / AFP

Les: By Rise visste ingenting

Det skriver Dagsavisen og VG etter at Åge Hareide trakk seg mandag. Dermed må NFF finne en ny landslagssjef, og Sollied er blant de heteste kandidatene.

- Vel, hvis jeg får en henvendelse fra Norges Fotballforbund, får jeg høre hva de har å si, sier Sollied til Dagsavisen.

Hareides karriere i bilder

Har vært interessert

- De (NFF) må gå gjennom klubben, siden jeg er ansatt i Heerenveen. Men det er heller ikke verre enn det. Det er ikke Adolf Hitler som skal kontaktes heller, sier han til VG.

Les: FCK vil ikke slippe Solbakken

Han har tidligere uttalt at han kan tenke seg å bli norsk landslagssjef en gang i framtiden. Neste VM-kvalifiseringskamp er mot Makedonia 6. juni, mens Norge skal møte Tyskland 11. februar.

- Som landslagssjef har du aldri god tid, og jeg er ikke sikker på om det er gunstig nå. Jeg har ikke nok oversikt over de spillerne som ligger bak de som har spilt nå. Jeg må få oversikt over situasjonen, sier Sollied til Dagsavisen.

Må finne spillestil

Sollied mener det er viktig at Norge finner sin egen spillestil. Norge kan aldri spille som Brasil eller Spania.

Les: Hareide går av

- Vi må finne en type stil og en spillestil som passer oss, spille på de styrkene vi har og finne svakhetene til motstanderne. Jeg har ikke tro på at en italiener skal komme til Norge for å bli landslagssjef, sier Sollied til VG.

Fotballnyheter