Solbakken: – Denne seieren er jeg stolt av

En stolt Ståle Solbakken kunne ta med seg tre poeng fra møtet med Blackburn lørdag. Morten Gamst Pedersen var langt mer skuffet, han satt på benken hele kampen.

Ståle Solbakken

Wolverhampton-manager Ståle Solbakken kan notere seg for tre nye poeng etter kampen mot Blackburn lørdag. Her møter han pressen etter kampen.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Bakary Sako

Bakary Sako dundret ballen i mål til ledelse for Wolverhampton.

Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
Morten Gamst Pedersen

Morten Gamst Pedersen satt på benken hele kampen mot Wolverhampton.

Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix

– Denne seieren er jeg litt stolt av etter alle problemene vi har hatt den siste uken. Vi var veldig sterke defensivt og slapp dem nesten ikke til. Og så skapte vi fire-fem sjanser sjøl. Det er bra på her på Ewood Park, sier Ståle Solbakken til NRK.

Sterk seier

Tilskuerne måtte vente i 78 minutter før scoringen kom i oppgjøret mellom Blackburn og Wolverhampton. Bakary Sako dundret ballen i mål med et godt langskudd, og gjestene var i ledelsen.

Blackburn klarte aldri å svare, og etter ledermålet var det Wolverhampton som var nærmest ny nettkjenning. Ståle Solbakken kan dermed juble for tre nye poeng i Championship.

– Seieren er sterk i forhold til at Blackburn har brukt mer penger på en spiss en vi har på våre sju nye. Det setter det litt i perspektiv, at de er en hardtsatsende klubb, sier Solbakken.

Wolverhampton står med 19 poeng etter 10 spilte kamper, og seieren lørdag sendte laget opp til tredjeplass på tabellen.

Gamsten benket

Hjemmelagets Morten Gamst Pedersen ble benket fra start i kampen. Nordmannen ble sendt i oppvarming, men ble aldri byttet inn.

– Jeg er ikke fornøyd selvfølgelig, sier Gamst Pedersen til NRK.

– Har du fått noen forklaring?

– Nei, nå får jeg bare bruke de to ukene til neste kamp godt. Klart jeg har lyst å spille. Det er uvant for meg, men jeg må bare takle dette på en best mulig måte, sier han.

Gamsten var også på benken hele kampen mot Nottingham Forest onsdag.

Blackburn har ennå ikke innhentet erstatter etter at Steve Kean trakk seg fra managerjobben. Laget ligger for øyeblikket på 9. plass i Championship med 16 poeng.

Fotballnyheter