– Dette ble en rotete affære

Ståle Solbakken er hentet inn som redningsmann i FC København. Hjemme mot Vestsjælland ble det likevel bare 1-1 i dansk superliga søndag.

Se Ståle Solbakkens dom over comeback-kampen sin.
Intervju: Marius Skjelbæk

VIDEO: - En rotete affære, sier Solbakken. FC København klarte bare 1-1 mot Vestsjælland.

Dermed venter FCK fortsatt på sin første seier etter seks serierunder.

Tittelforsvareren står med bare 3 poeng av 18 mulige. I midtuken måtte forrige sesongs gulltrener Aril Jacobs betale prisen.

Solbakken var ikke spesielt fornøyd med uavgjortresultatet da NRK møtte han etter kampslutt.

– Dette ble en rotete affære, sier Ståle Solbakken.

– Hvis man ser på hele kampen under ett, ser man at vi dobbelt så mange sjanser som dem og at vi er helt klart best, sier han til NRK.

Scoret etter seks minutter

Solbakken så tidlig ut til å få en pangstart på sin annen periode i hovedstadsklubben. Fanendo Adi headet inn 1-0 etter bare seks minutter.

Målet kom etter godt angrepsspill. På høyre siden kombinerte Christian Bolanos og Lars Jacobsen fint, før sistnevnte ga Abi et perfekt innlegg i boksen.

Gleden varte ikke lenge for Solbakken og de over 18.000 frammøtte i Parken. Åtte minutter senere utlignet Rasmus Festersen med et langskudd. FCK-keeper Johan Wiland burde helt klart tatt skuddet.

– Det var en gedigen keepertabbe, fastslår Solbakken.

Festersen med et langskudd.

Vondt kunne blitt verre for FCK. Etter en halvtime bommet Thiago Pinto Borges på en god sjanse til å gjøre 2-1 for Vestsjælland.

I annen omgang tok FCK tak offensivt, men som så mange ganger før i sommer kom aldri seiersmålet.

FC København har ikke vunnet en seriekamp siden 15. april. Det er hele 12 kamper siden, og det er ny klubbrekord med negativt fortegn.

Fotballnyheter