Skuffet Rekdal

Løv-Ham knuste Aalesunds drøm om en ny cuptriumf.

Video reax-rekdal-090610-ws_MXF_Innboks.MP4

Kjetil Rekdal var ingen glad mann da han ble intervjuet etter kampen mot Løv-Ham

NRKsport.no fulgte kampen spark for spark: Løv-Ham - Aalesund

1. divisjonslaget fra Bergen ble for sterke mot Kjetil Rekdals elever fra Aalesund.

- Det er fryktelig skuffende når vi ikke klarer å levere det vi er betalt for å levere. Det er fryktelig, fryktelig, fryktelig skuffende, sa Kjetil Rekdal til NRK etter kampen.

Hva er det som skuffer mest?

- Det er prestasjonene selvfølgelig, og antallet meter noen av spillerne legger ned i innsats. Det er ubegripelig at de ikke har mer å gi enn det som blir gjort, men sånn er det jo, sa han videre.

Byttet ut Aarøy

For andre kamp på rad ble Aalesund-spiss Tor Hogne Aarøy byttet ut ved pause, men Rekdal ville ikke direkte gi Aarøy hele skylden.

- Vi ble i alle fall et bedre lag etter pause selv om det ikke hold. Vi skapte i alle fall en del sjanser og det hadde vi ikke i første omgang, så om det vekket de andre spillerne at vi byttet de to ved pause vet jeg ikke, men det ble bedre, sa Aalesund-treneren.

Løv-Ham tok noe overraskende ledelsen etter 33 minutter da Sindre Marøy sendte i vei et skudd fra 35 meter. Ballen gikk i en bue over Aalesund-keeper Anders Lindegaard som stod langt ute.

Se: Langskuddet til Marøy

Video Løv-Ham-Aalesund 1-0

Ville Jalasto utliknet for cupmesterne etter et hjørnespark i det 58. minutt.

Se: Utlinkingen til Aafk

Video Løv-Ham-Aalesund 1-1

Men bare to minutter seinere fikk Løv-Ham corner, og da nikket Karl Morten Eek laget som ligger på 11. plass i 1. divisjon opp i ledelsen igjen.

Se: Målet til Eek

Video Løv-Ham-Aalesund 1-0

Aafk gjorde det de kunne for å utlikne, men Løv-Ham forsvarte seg godt og holdt tett resten av kampen. Dermed Løv-Ham revansje for cupnederlaget mot Aafk i den tredje runden i 2006 og er samtidig klare for 4. runde for tredje gang i klubbens historie.

Håper på Odd

- Det var ikke noe ran, men det er helt greit at vi vinner. Jeg synes at vi får god kontroll på det defensive spillet og får ned tempoet til Aalesund, sa Løv-Ham-trener Arne Sandstø til NRK.

Hva ønsker du videre i cupen?

- Jeg skulle gjerne ønske å møte Dag-Eilev Fagermo på Skagerak Arena ettersom jeg har mange gode venner der, avsluttet den tidligere Odd-treneren.

Fotballnyheter