Skjelbred og co slapp inn ni (!) mot Bayern

Per Ciljan Skjelbred hadde neppe karrierens artigste opplevelse lørdag. Han måtte kjempe seg gjennom 90 lange minutter da Hamburg ble ydmyket 9-2 av Bayern München.

Per Ciljan Skjelbred

Per Ciljan Skjelbred får gjennomgå mot Bayern Münchens Arjen Robben. Nederlenderen og lagkameratene hadde fullstendig kontroll på Hamburg.

Foto: CHRISTOF STACHE / Afp

Arjen Robben

Arjen Robben jubler for sin scoring mot Hamburg.

Foto: MICHAELA REHLE / Reuters

Skjelbred har fått mye tillit på midtbane til Hamburg den siste tiden, men det spørs om han ikke heller ville sittet på benken på lørdag.

Hamburg ble rundspilt og knust av serieleder Bayern München. Det var 5-0 allerede til pause, og det var aldri noen tvil om at de skulle ta sin tiende seier på rad.

Det er ikke scoret 11 mål i en Bundesliga-kamp siden 2006, ifølge Infostrada Sports.

Skjelbred spilte hele kampen for Hamburg.

Reservespissen storkoste seg

Claudio Pizarro, vanligvis tredjevalg på topp hos Bayern, scoret fire ganger og hadde to målgivende pasninger. Han hadde ikke scoret et eneste ligamål før lørdagens kamp.

– Vi er i kjempeform og spilte veldig bra. Vi har nesten sikret oss ett trofé, men vi vil ha tre. Det viste vi der ute i dag, sier Pizarro ifølge Reuters.

I særklasse i Tyskland

Bayern har vært i en klasse for seg i Bundesliga i år. Det er syv kamper igjen, og Bayern trenger bare én fattig seier for å sikre ligatittelen.

Trolig kan de inkassere seieren allerede neste helg.

Det smaker godt for storlaget, som har måttet se Borussia Dortmund løfte ligatroféet de siste to sesongene.

Bayerns mål ble scoret av Pizarro (4), Xherdan Shaqiri, Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben og Franck Ribéry. Jeffrey Buma og Heiko Westermann scoret for Hamburg.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Sarpsborg 08 vant hele 3-0 over Vålerenga borte i semifinalen i cupen onsdag kveld. De møter vinneren av kampen Molde-Lillestrøm som spiller torsdag.
Se alle målene her.
Se alle målene her.