NRK Meny
Normal

- Kan tape alt

I løpet av to uker avgjøres Lillestrøms skjebne både i serie og cup. Jan Åge Fjørtoft skulle derfor gjerne hatt med seg tre poeng mot Trømsø i går.

LSK-manager Jan Åge Fjørtoft
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

- Vi har satt oss i den situasjonen at vi kan enten vinne alt eller tape alt på en uke, for å være litt klisjéaktig. Det hadde selvfølgelig vært bedre å gå inn i den uken med tre poeng mot Tromsø, men den kampen kan vi ikke gjøre noe med, sier Fjørtoft.

Lillestrøm ble slått 0-3 for Tromsø på Åråsen.

Møter Brann

Om litt under to uker kommer Brann til Åråsen for å spille det som blir omtalt som en seriefinale, men før det skal Lillestrøm ut i to vanskelige kamper mot tabellnabo Stabæk. Først i seriekamp på Nadderud, så i semifinale i cupen på Åråsen. Visekaptein Espen Søgård sier de er klare for de avgjørende kampene til tross for gårsdagens tap.

- Det har vi vært klar over hele tiden, vi er nødt å være på nett til november. Er vi ikke det, er vi ikke gode nok, sier han.

Ser etter svakhetstegn

Også i fjor kjempet Lillestrøm om gullet, men etter en svaksesongavslutning endte kanarifuglene opp på en skufffende 4.plass. Manager Jan Åge Fjørtoft frykter ikke at det samme skal skje i høst, men at han så svakhetstegn i gårsdagens kamp mot Tromsø er det liten tvil om.

- Hvis du hadde sittet ved siden av meg under en kamp, hadde du sett at jeg ser etter faresignaler hele tiden. Det gjør jeg uansett om vi taper eller vinner, innrømmer Fjørtoft.

 

 

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.