NRK Meny
Normal

Sjette tapet for Hønefoss

Så lenge Erik Hagen var med, var Hønefoss best. Da han gikk ut, gikk det galt igjen for hjemmelaget, som ble slått 1-0 av Viking.

Erik Panzer Hagen
Foto: Christian Thomassen / Scanpix

Erik Hagen spilte sin første kamp for Hønefoss etter å ha blitt frisk fra sin hofteskade, og det gav Hønefoss trygghet til å ta tak i kampen og angripe. Fem store sjanser og stort spilleovertak burde ha gitt pauseledelse.

Ga seg i pausen

Men det gjorde det ikke. Hagen merket skaden såpass at han valgte å gi seg etter første omgang. Da ble det nytt tap for Hønefoss - det sjette av seks mulige.

- Vi hadde masse sjansar før pause. Så får vi straffe og mål imot sekunder etter pause. Men vi kom godrt fra det i dag, synes jeg. Jeg kan ikke klage på gutta i dag, sier Hønefoss-trener Ole Bjørn Sundgot.

- Det tar tid å bli et topplag, legger han til.

Les: Klart for Panzer-debut

- Dette var årsbeste av oss, sa Hønefoss' assistenttrener i pausen.

Tror ikke Sundgot sparkes

Men det holdt ikke. Nå tok gjestene fra Stavanger sin første borteseier på 12 kamper, etter Patrick Ingelstens straffespark sekunder etter pause.

Søndag er det styremlte i Hønefoss. Da står Ole Bjørn Sundgots trenerjobb på saklista, og det er uvisst om han har jobb på mandag.

- Jeg tror ikke dette var Sundgots siste kamp. Dette var en mye bedre kamp av Hønefoss enn det vi har sett før, sier NRKs ekspertkommentator Hallvar Thoresen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.