Normal

Sesongavslutningen i fare for Strømstad

Start kan miste nøkkelspiller ut sesongen.

Strømstad kan miste sesongavslutningen
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Start kan komme til å måtte klare seg uten Fredrik Strømstad i de viktige kampene mot Lillestrøm og Lyn.

 

 

Midtbanespilleren pådro seg nemlig en skade i foten under 0-2-tapet mot Odd søndag og haltet omkring i garderoben med en ispose på beinet etter kampen.

- Foten min satt igjen i kunstgresset, også fikk jeg en vridning i ankelen, forteller Strømstad selv etter kampslutt.  

Håper jeg er klar til neste kamp.

 

Fredrik Strømstad, Start / NRK

  

Sesongavslutningen i fare

I går tapte sørlendingene terreng på tabellen da laget ble beseiret med 2-0 borte mot Odd Grenland. Forspranget ned til jagende Odd ble dermed krympet til fire poeng. For Start blir sesongens to siste kamper ikke bare svært viktige for å overleve i eliteserien, men de risikerer også å må klare seg uten en av sine største profiler.

- Det er alltid kjedelig å gå av banen med skade, men jeg håper virkelig at jeg kan være klar til neste kamp, forteller Strømstad håpefullt.

Skadeforfulgt sesong

Strømstads nye skade føyer seg nå inn i rekken av mange denne sesongen.

Senest i forrige uke måtte Strømstad forlate landslagssamligen foran den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Bosnia på grunn av en skade. Da var det en sårhet bak på låret som satte sørlendingen ut av spill.

Det er altså ikke første gangen at 25-åringen mister viktige fotballkamper i år. Nå håper både Start og landslaget at Strømstad kommer raskt tilbake fra skadefraværet sitt, slik at Kristiansanderen kan være med å bidra i sesongavslutningen.

Fotballnyheter