Ser ikke bort fra at han flytter

- Jeg kan tenke meg Allsvenskan neste år, sier Daniel Nannskog. Men han er kritisk til den allsvenske fotballen.

Daniel nannskog
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

I et større intervju med den svenske avisa Expressen avslører Stabæks og eliteseriens toppscorer at han og familien fremdeles har lyst å flytte til Stockholm, og at Nannskog da vil spille for én av toppklubbene der.

- Min kone har hele tiden måttet tilpasse seg etter meg. Nå kan det være min tur til å tilpasse meg etter henne, sier Nannskog.

Men han trivs med spillet som Stabæk står for.

- I Sverige tror man at norsk fotball bare er masse langballer. Men jeg ser Allsvenskan på TV, og om jeg skal være ærlig, synes jeg det er mange langballer og kjedeligere spill. Skal jeg spille i Sverige, vil jeg være i et spillende lag, sier Nannskog.

I intervjuet forteller Nannskog om sin karriere, og hevder han ikke ble en seriøs fotballspiller før han var 27 år - for sju år siden. Før det var det like viktig å feste med kompisene som å prestere ute på banen. Men så kom han til Landskrona, der Jan Jönsson var trener. Resten er historie, som det heter.

Men på landslaget har han aldri vært, til tross for at han har bøttet inn mål siden han kom til Stabæk i 2005.

- Jo, jeg var med på landslagets søramerika-turné i vinter, men det var ikke det "rikige" landslaget.

Jeg mener jeg hadde fortjent en sjanse med det "riktige" landslaget. Jeg leverer jo hvert år i Norge. Hva mer kan jeg gjøre? De har bestemt seg, sier Nannskog.

Les hele intervjuet

Fotballnyheter