NRK Meny
Normal

Se fotball-kickoff på NRK.no

​I kveld tar NRK temperaturen hos alle eliteserieklubbene 11 dager før seriestart. I en egen sending på nrk.no får du siste nytt fra alle klubbene bare en påske fra det braker løs.

Fotball: Kick-off, eliteserie.

Carina Olset er programleder i NRK-sendingen klokken 19.35 torsdag kveld.

Lise Klaveness

Fotballekspert Lise Klaveness er med i sendingen.

Foto: NRK

Vi møter spillere og trenere landet rundt, både direkte og i reportasjer fra alle lagene i eliteserien. Sendingen starter klokka 19.35.

I studio sitter NRKs fotballeksperter Lise Klaveness og Tom Nordlie og gir sin vurdering av hvem som kommer til å slite i bunnen. Og ikke minst hvem som tar gullet hjem denne sesongen.

Carina Olset er programleder. Hun er krystallklar på hvilket lag hun tror blir seriemester en gang i november:

– Jeg tror det blir svært vanskelig å ta fra Molde gullet i år også. De har en bred stall med mye spisskompetanse, en sterk trener, og er en klubb med toppidrettsmentalitet i alle ledd, sier Olset.

Hun tror at Odd og Rosenborg blir farligst for Molde.

I sendingen får vi blant annet møte Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen og Molde-trener Tor Ole Skullerud.

– Det blir interessant å se om noen klarer å henge med på Moldes gullkjør. Både Odd og Rosenborg er lag jeg ser for meg skal være med helt der oppe; Odd med Olivier Occean og Frode Johnsen på topp, og med Jone Samuelsen og Espen Ruud som tilretteleggere – det kan bli gøy å se på! sier Carina Olset.

Seriestart i fotball er julekvelden og 17.mai på samme dag for fotballelskere landet rundt. Serien i år sparkes i gang 2. påskedag.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.