NRK Meny
Normal

– Molde har jobbet like mye med det psykiske som det fysiske den siste uken

Det er klart for ny serierunde, og dermed også en ny utgave av Nett-TV-programmet «Snakk om fotball». I dag handler det om Moldes manglende poengfangst og Aalesunds liv i toppen av eliteserietabellen.

Det er klart for fjerde serierunde i eliteserien. Molde får besøk av Sogndal og Aalesund spiller borte mot Sarpsborg

Se «Snakk om fotball» før 4. serierunde. Molde får besøk av Sogndal, Aalesund skal til Sarpsborg, Kristiansund ballklubb møter Stabæk og Hødd sin kamp er utsatt.

På stadion i Molde er det de to lagene nederst på tabellen, Sogndal og Molde som møtes.

Vi skal huske at Molde har møtt Brann og Viking på bortebane. Dette er to kamper Molde kunne ha tapt uansett. Men hjemmekampen mot Lillestrøm gjorde at Molde kom skeivt ut, sier Rune Hustad når han analyserer Moldes situasjon så langt i sesongen.

Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær har fått noe å tenke på etter tre strake tap. Men kanskje snur det mot Sogndal i helgen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Aalesund reiser til Østfold og møter nyopprykkede Sarpsborg. Dette er et lag som den nye treneren Brian Dean har fått fasong på.

– Aalesund har imponert, og de har fått en positiv drive. Og mot Hønefoss klarte Aalesund å snu trenden i en vanskelig periode av kampen. Det viste styrke og moral, sier Hustad i «Snakk om fotball».

Abderrazzaq Hamdallah

Abderrazzaq Hamdallah har kommet inn i sluttfasen av de to siste kampene. mot Sarpsborg kan han få sin debut i startelleveren.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

I «Snakk om fotball» er vi også innom 1. divisjon. Hødd sin kamp er avlyst på grunn av frost med dyp tele på Høddvoll. Men Kristiansund reiser til Bærum til sin første kamp som førstedivisjonsklubb.

– Det skal bli spennende å se hvor Kristiansund står på bortebane i 1. divisjon, sier Rune Hustad. Han er imponert over hva Kristiansund fikk til i åpningskampen på hjemmebane.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.