NRK Meny
Normal

Se missene som kommer til å hjemsøke Rooney

Han scoret til slutt, men kanskje kommer Wayne Rooney til å huske VM bedre for de avslutningene som ikke gikk i mål.

Wayne Rooney har kun en scoring i VM så langt, men han har hatt flere gode sjanser.

Se de fire sjansene som Rooney kommer til å erge seg over i månedene som kommer.

Fire sjanser – fire bom. Det var status for Wayne Rooney før han fikk en glimrende pasning fra Glen Johnson og spaserte inn sin første VM-scoring i en kamp England tapte 2-1 mot Uruguay.

Wayne Rooney har en trøblete historikk i VM, og før målet mot Uruguay, hadde det gått ni og en halv kamp og 759 spilte minutter før han fikk hull på byllen.

Nå ser det imidlertid ut til at det målet blir lite verdt.

Selv om det i skrivende stund fortsatt er et syltynt håp, er det nå små sjanser for at England går videre i VM. Kanskje ville det sett annerledes ut om Wayne Rooney hadde utnyttet disse sjansene bedre.

I videoen over kan du se alle de fire sjansene.

Mot Italia på stillingen 2-1 til Italia.

Wayne Rooney får ballen på rundt ti-elleve meter. Legger an til skudd i lengste hjørne med trekker ballen tilbake mot nærmeste. Keeperen er utspilt, men ballen går utenfor.

Mot Urugay på stillingen 0-0.

Rooney får sjansen på et frispark like utenfor seksten-meteren. Frisparket er godt slått, men går noen centimeter utenfor det venstre krysset. Keeperen er utspilt.

Mot Uruguay på stillingen 0-0.

Steven Gerrard slår et frispark fra venste inn på lengste stolpe, og der kommer Wayne Rooney. Men han kommer ikke høyt nok, ballen går fra bannebrasken og oppover, og treffer dermed tverrliggeren istedenfor nettmaskene.

Mot Uruguay på stillingen 1-0 til Uruguay.

Leighton Baines slår inn fra venstre og Danny Welbeck klarer ikke å ta med seg ballen. Det gjør imidlertid Wayne Rooney som legger ballen til rette og klemmer til med venstrefoten. Keeperen Fernando Muslera er med på notene, og redder skuddet.

Laster Twitter-innhold

Tror du England hadde gått videre om Rooney hadde satt en eller flere av disse sjansene? Si din mening i kommentarfeltet!

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.