NRK Meny
Normal

Follo-spillerne måtte bygge tribune før cupkvartfinalen

Follo har aldri før vært i en cupsemifinale, og var ikke helt forberedt på søndagens kvartfinale heller. For å få plass til alle tilskuerne måtte spillerne hjelpe til å bygge på stadion.

Video Follo cup dugnad

Se Follo-spillerne bygge tribunen før cupkvartfinalen mot Sogndal.

Follos cupeventyr startet for fullt da de slo ut Lillestrøm i den 3. runden. I 4. runde slo de ut Tønsberg som tidligere hadde slått ut både Vålerenga og Stabæk. Det er andre gang de er i en kvartfinale, men det kan bli første gang de går til en semifinale i cupen. Og nå må altså selv spillerne trå til.

Søndagens kamp kan du se eksklusivt på NRKsport.no med kommentator.

Nett-TV: Follo - Sogndal søndag kl. 18

Video Kvartfinale: Follo - Sogndal 15.08.2010

- Du vet Follo ikke er i den beste økonomiske situasjonen, og da må alle bidra, sier midtbanespiller Patrik Karoliussen til NRK mens han bærer inn deler av tribunen.

Med eller uten Follo-seier lørdag blir det et 1. divisjonslag videre til semifinalen, ettersom Follo spiller mot Sogndal på søndag. Sogndal er mer erfaren i cupspill og er sin sjuende kvartfinale, men det har endt med fem tap på de seks foregående forsøkene.

Fjerde strake for Odd?

Odd kan med seier over Viking på søndag komme til sin fjerde strake semifinale på rad i cupen. Det har ikke skjedd siden 1951.

Lagene møttes i kvartfinalen for tre år siden. Da ble Morten Fevang den store Odd-helten da han scoret laget begge mål. Odd slo også Viking i cupfinalen i 2000. Viking har imidlertid vunnet seks av de sju siste møtene i serien, mens den siste endte uavgjort. Dermed ligger det an til en åpen og spennende kamp i Skien.

Nett-TV: Odd - Viking søndag kl. 20

Video Kvartfinale: Odd Grenland - Viking 15.08.2010

Følg Odd - Viking søndag kl. 20

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.