NRK Meny
Normal

Disse fire Ferguson-elevene skal lede United

Paul Scholes er siste tilskudd i teamet som skal lede Manchester United ut sesongen.

Ferguson

Paul Scholes (f.v.), Phil Neville, Nicky Butt og Ryan Giggs var alle en del av storhetstiden til Manchester United under Sir Alex Ferguson.

Foto: NEIL HALL / Reuters

Ifølge BBC har Scholes sagt seg villig til å hjelpe sin mangeårige venn og tidligere lagkamerat Ryan Giggs med å lede United ut sesongen.

Fra før har Giggs med seg Nicky Butt og Phil Neville i trenerteamet. De var alle fire United-spillere som var med på storhetstiden under Sir Alex Ferguson.

De tar over ansvaret for United etter David Moyes som fikk sparken tirsdag. Det er ennå ikke kjent om kvartett-løsningen er permanent.

  • Har du troen på den tidligere United-kvartetten som ledere? Del din mening i kommentarfeltet under saken!

Trakk seg tilbake

United la onsdag formiddag ut en melding på mikrobloggtjenesten Twitter (se under) der de skrev at det var «fantastisk» å se Scholes på treningsfeltet igjen.

Scholes har valgt å holde seg i kulissene med familien etter at han la opp etter forrige sesong, men da tidligere lagkamerat Giggs ringte og ba om hjelp, sa han altså ja.

Laster Twitter-innhold

Ferguson fortsatt med

Tidligere tirsdag meldte The Telegraph at Ferguson selv skal være med å bestemme hvem som skal bli Uniteds neste permanente manager.

Telegraph mener å vite at United nå jobber med en topp tre-liste over kandidater de helst vil ha som ny sjef i klubben.

Øverst på listen står nå, ifølge den britiske avisen, Real Madrid-manager Carlo Ancelotti. Etterfulgt av den nederlandske ringreven Luis van Gaal og Atlético Madrids suksesstrener Diego Simeone.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.