Sæternes sikret seier

Strømsgodset var det beste laget, men Vålerenga kjempet til siste slutt og sikret tre poeng på tampen av kampen.

Sæternes i duell med Riddez
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Nrksport.no fulgte kampen spark for spark

Vålerenga - Strømsgodset 1-0

Vålerenga leverte ingen god kamp mot Strømsgodset, men et skippertak mot slutten sikret til slutt en 1-0 seier.

Bengt Sæternes lurte seg inn på bakre stolpe og headet ballen i mål fra kloss hold i det 82. minutt. Ballen gikk via en Start-spiller, men Sæternes ble helt korrekt kreditert scoringen.

Vålerenga skuffet

Hjemmelaget slet lenge med å etablere spillet sitt og stjernespillere som Moa og Martin Andresen var mer eller mindre usynlige hele kampen og VIF hadde store problemer med å skape målsjanser.

Selv om VIF kan si seg svært fornøyd med tre poeng i dag var ikke dagens kamp hverken et oppgjør med fortida eller et godt varsel for framtida. Et planløst og til tider forvirret Vålerenga, slik vi har sett dem så mange ganger før, må heve seg flere hakk hvis de skal nå sitt mål for sesongen; å kjempe i toppen av Eliteserien.

Strømsgodset var fullt på høyde med hjemmelaget hele kampen, men klarte aldri å få hull på byllen.

Winsnes på landslaget

Godsets midtbanestrateg, Fredrik Winsnes, meldte seg inn i landslagsdebatten med dagens prestasjoner. Den tidligere Rosenborg og Hammarby-spilleren dominerte på midtbanen og serverte flere lekre baller til sine lagkamerater.

Andresen i duell med Nordkvelle

Martin Andresen har hatt en dårlig sesong. Her i duell med Fredrik Nordkvelle.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Som en følge av Martin Andresens manglende prestasjoner trenger det norske landslaget en ny midtbanestrateg. En rolle som tidligere aldri var noe problem å fylle, har nå blitt en av landslagets akilleshæler.

Fredrik Winsnes har hatt en stigende og jevn formkurve gjennom hele fjorårssesongen og så langt i årets sesong. Med dagens kamp på toppen av det hele blir det vanskelig for Drillo å bortforklare fraværet av Fredrik Winsnes.

Fotballnyheter