Unggutta på RBK gikk lett videre

Rosenborg er klar for kvartfinale i Copa del Sol-turneringen etter at de vant 4-0 over Spartak Moskva tirsdag.

Rade Prica gratuleres av Michael Jamtfall

Rade Prica gratuleres av Michael Jamtfall.

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

Målscorere for Rosenborg var Morten Moldskred, Rade Prica, Michael Jamtfall og Trond Olsen.

Kampfakta: Spartak Moskva - Rosenborg

Bare fem minutter var gått da Morten Moldskred fyrte inn den første scoringen etter innlegg fra Mikael Lustig. 11 minutter senere var det spisskollega Rade Pricas tur. Svensken var klinisk i avslutningsøyeblikket da han dunket Rosenborgs andre sjanse inn til 2-0.

Les også:

Unggutta fungerte

Også Michael Jamtfall tegnet seg på scoringslisten før pause, og 3-0 var av det pene slaget. Etter et fint angrep, ble han tredd igjennom og chippet ballen elegant over Spartak-keeper Alexander Belenov.

Jamtfall var en av flere unggutter som fikk sjansen tirsdag. Sammen med Gjermund Åsen og Markus Henriksen holdt han kontroll på midtbanen.

Fire målskyttere

Spillet roet seg noe ned etter pause, og selv om Spartak Moskva hadde noen skumle cornere ble det aldri særlig farlig i Rosenborgs 16-meter.

Men i motsatt ende var det en spiller til som ville være med på leken. Trond Olsen kom inn som innbytter i det 75. minutt. Et halvminutt senere ble han nydelig spilt opp av Markus Henriksen etter et brudd, brukte farten sin og fastsatte sluttresultatet til 4-0 på strålende vis.

Fotball

Oppsummert

  • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.