NRK Meny
Normal

Ronaldo åpnet målkontoen

Cristiano Ronaldo (27) gikk målløs av banen i de to første seriekampene for året. Mot Athletic Bilbao var han imidlertid tilbake på scoringslista.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo stanget inn sitt første seriemål for sesongen.

Foto: Denis Doyle / Getty Images

Kampfakta: Real Madrid - Athletic Bilbao 3-1

Ronaldo, som heller ikke scoret i siste seriekamp sist sesong, hadde altså gått tre seriekamper på rad uten mål. Det er uvanlig kost fra målmaskinen.

Derfor var det en tydelig lettet Ronaldo som satte hodet på ballen og sendte Real Madrid opp til 2-0 like før pause mot Athletic Bilbao.

Supermannen fra Madeira endte på småpene 34 seriemål sist sesong - 62 mål totalt i alle turneringer.

Isco viste seg frem

Nysignerte Isco hadde også en god dag. 21-åringen sendte Los Galacticos i føringen etter 25 minutter da han på lekkert vis avsluttet lavt til side for keeper.

Isco scoret også Real Madrids tredje mål 20 minutter før full tid. Nysigneringen har dermed fått en drømmedebut i Madrid med tre seriemål på like mange kamper. Ellers spilte Luka Modric en fantomkamp på midtbanen og var banens beste.

Real Madrid har hatt en feilfri sesongstart med tre strake seire. Hovedstadsklubben ligger på 2.-plass på tabellen med ni poeng av ni mulige, men noe dårligere målforskjell enn Villarreal som topper tabellen.

Özil ut?

Real Madrid, som er ventet å presentere Gareth Bale som lagets nye spiller søndag kveld eller mandag morgen, er ventet å måtte selge unna flere spillere før overgangsvinduet stenger mandag kveld.

Og at Mezut Özil ikke spilte dagens kamp, kan være et tydelig tegn på at tyskeren er på vei bort. Midtbanespilleren varmet benken hele kampen.

– Özil er ikke fornøyd med å sitte på benken. Det er bra, jeg vil ikke at han skal være fornøyd med det, sier Real-trener Carlo Ancelotti.

Det samme gjelder for Athletic Bilbao, som ikke brukte Ander Herrera. Herrera er sterkt linket til Manchester United.

Ibai Gómez scoret Athletic Bilbaos trøstemål.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.