Hopp til innhold

Rodgers: – Vi håndterer presset

Liverpool-manager Brendan Rodgers er imponert over måten spillerne takler gullstriden på fire serierunder før slutt.

Brendan Rodgers

Liverpool.manager Brendan Rodgers roser spillerne sine.

Foto: Clint Hughes / Ap

– Vi har vært under press i samtlige kamper denne sesongen, men det er bare å se på kvaliteten vi viste i dag. Vi var fantastiske, så det er tydelig at vi håndterer presset, sa han til Sky Sports etter søndagens seier over Mancester City.

Liverpool har vunnet ti strake kamper og ligger bare to poeng foran Chelsea, men om to uker møtes de to lagene til det som kan avgjøre hele gullkampen.

John Terry

Terry: - Presset er fortsatt på lagene over oss og under oss.

Foto: PATRIK STOLLARZ / Afp

– Forventningene til denne fotballklubben er en daglig utfordring. Målet vårt er å ligge der vi gjør i dag. Det er ingen spørsmål om det, sier Rodgers.

– Fornøyd med Liverpool-resultat

I Chelsea var man også fornøyd med Liverpool-seier.

– Det var antagelig det resultatet vi ønsket oss, sier Chelsea-kaptein John Terry.

Nå er Manchester City fem poeng bak Mourinhos lag og sju poeng bak Liverpool, mens det altså skiller kun to poeng mellom de rødkledde og 2. plassen.

– Presset på de andre lagene

Men heller ikke Chelsea-kapteinen vil snakke om press.

– Vi vant vår kamp, så presset er fortsatt på lagene over oss og under oss, sier John Terry til BBC.

– Det blir vanskelig å vinne ligaen. Det er viktig at vi fortsetter å vinne kamper, men det er ute av våre hender, sa Terry etter Chelseas 1-0-seier over Swansea på bortebane søndag.

Neste motstandere for Liverpool er: Norwich, Chelsea, Crystal Palace og Newcastle.

Neste motstandere for Chelsea er: Sunderland, Liverpool, Norwich og Cardiff.

Liverpool vant 3-2 over Manchester City. Dette svarte Brandan Rodgers og Manuel Pellegrini på pressekonferansen etter kampen.

Fotball

 • Neville fikk sparken i Inter Miami

  Phil Neville er ferdig i MLS-klubben Inter Miami etter en lang rekke med svært dårlig resultater. Laget ligger nederst på tabellen i den østlige avdelingen.

  Inter Miami opplyste om nyheten på sine nettsider natt til fredag.

  Onsdagens 0-1-tap mot New York Red Bulls ble engelskmannens siste kamp som hovedtrener. Det var Miami-lagets tiende nederlag på de siste 13 kampene i MLS. Laget står med 15 poeng etter like mange kamper.

  I fjor tok Neville Inter Miami til sluttspillet. 46-åringen ble ansatt i den amerikanske klubben i januar 2021. Han kom fra jobben som manager for det engelske kvinnelandslaget.

  Inter Miami eies av Nevilles tidligere Manchester United- og England-lagkamerat David Beckham.

  (NTB)

  9X9LB2EYHIg
  Foto: AFP
 • Dagbladet: Alfie Haaland flyttar til Sveits

  Dagbladet skriv at opplysningar i folkeregisteret, og det britiske selskapsregisteret, viser at faren til fotballspelar Erling Braut Haaland har flytta til Sveits.

  Han skal ha flytta til den sveitsiske fjellandsbyen Andermatt 5. mai i år.

  Avisa skriv at han no blir sambygding med milliardæren Kjartan Aas, som er ein av dei mest omtalte norske skatteflyktningane.

  Alf Inge Haaland har ikkje svart på avisa sine spørsmål om flyttinga.

  Alfie Haaland
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Straus henter stjerneduo til Bayern

  De tidligere Chelsea-spillerne Pernille Harder og Magdalena Eriksson har begge sluttet seg til Alexander Straus' Bayern München-lag.

  Harder og Eriksson har spilt i Chelsea i flere år, men bytter beite til tysk fotball, opplyser Bayern på sine nettsider torsdag. Duoen er kjærester og har tidligere uttalt at de ønsker å spille i samme klubb.

  Danske Harder og svenske Eriksson har skrevet under på hver sin treårskontrakt med laget som ledes av norske Alexander Straus. Han tok nylig klubben til seriemesterskapet.

  Alexander Straus
  Foto: JUSTIN TALLIS / AFP
 • Kjetil Knutsen aktuell for Ajax

  Kjetil Knutsen er ein av kandidatane til trenarjobben i Ajax, hevdar den nederlandske avisa De Telegraaf. Dei skriv at toppklubben vil avgjera trenarspørsmålet innan to dagar.

  TV 2 skriv at Knutsen sin agent har vore i Nederland dei siste to vekene. Ifølgje De Telegraaf ønskjer han ikkje å svara på om han har snakka med klubben.

  Arnabuen har vore Bodø/Glimt-trenar sidan 2018, og har tidlegare vore trenar for Åsane, Fyllingsdalen og Fyllingen, i tillegg til toppspelarutviklar for Brann.

  Kjetil Knutsen
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Har satt dato for Moldes CAS-høring

  Idrettens voldgiftsrett (CAS) har satt opp dato for når saken mellom Molde og Abidjan City skal behandles, det skriver TV 2. Saken er satt til 15. juni.

  Abdijan City, som holder til i Elfenbenskysten, har klaget inn Molde til CAS fordi de mener at den norske klubben «stjal» David Datro Fofana. Molde mener på sin side at Fofana stod uten kontrakt da de hentet ham i 2021, mens Abdijan mener han hadde kontrakt med dem.

  Fofana spiller nå i Chelsea etter overgangen fra Molde i vinter.

  Eliteserien i fotball 2022: Molde - Sandefjord (2-1)
  Foto: Marius Simensen / NTB
Champions League - Round of 16 - Second Leg - Chelsea v Borussia Dortmund