NRK Meny
Normal

Rodgers om Sterling-bråket: – Forventer at han blir

Raheem Sterling og hans agent står midt i en betent konflikt med Liverpool, men manager Brendan Rodgers tror 20-åringen blir værende på Merseyside.

Sterling

HOLDES FAST: Liverpool-manager Brendan Rodgers forventer at Raheem Sterling fortsetter karrieren i Liverpool.

Foto: Lee Smith / Reuters

– Raheem har to år igjen av kontrakten sin, og jeg forventer at han blir her de to sesongene, sier Rodgers, ifølge BBC.

Spekulasjonene rundt Sterlings Liverpool-fremtid har allerede pågått i flere uker, men det siste døgnet har konflikten blitt kraftig tilspisset.

Offentlig oppvask

Sterlings agent Aidy Ward har – igjen – avvist at Sterling vil signere ny kontrakt, og agenten trakk frem Manchester City, Arsenal eller Chelsea som 20-åringens neste klubb i et intervju med London-avisen Evening Standard.

Her skal agenten også ha gått til angrep på Liverpool-legenden Jamie Carragher, som kritiserte Sterlings holdninger og anbefalte ham å bytte agent.

Uttalelsene fikk Liverpool til å droppe fredagens planlagte møte med agenten. Ward har imidlertid hevdet at han aldri ga noe intervju til Evening Standard, og agenten truer nå med å saksøke avisen, skriver NTB.

– Ikke misfornøyd

Rodgers ble naturlig nok pepret av spørsmål om den pågående konflikten under Liverpools pressekonferanse fredag.

– Vi ønsker å løse situasjonen, men det endrer ikke min innstilling til ham. Det er ikke et problem der, sier Rodgers.

– Jeg oppfatter ikke Raheem som misfornøyd. Raheems representant gjorde det veldig tydelig at han ønsker å fortsette samtalene etter sesongen.

Liverpool skal ha tilbudt Sterling en ny avtale med en ukelønn på over én million norske kroner, men den skal unggutten ha avslått.

Manageren understrekte videre at Liverpools fulle og hele konsentrasjon nå er rettet mot ligavslutningen, hvor rødtrøyene reiser til Stoke søndag.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.