NRK Meny
Normal

Riise vil ut igjen

Bjørn Helge Riise vil ut og spille fotball i Europa igjen.

Bjørn Helge Riise
Foto: NRK

Lillebroren til John Arne Riise reiste til Belgia som 18-åring og spilte både før Standard Liege og FC Brussel før han retunert til Lillestrøm i 2005. Nå mener midtbanespilleren at han er moden for spill for en bedre klubb i en bedre liga.

- Målet er å ta et steg videre. Jeg føler at jeg har nådd mitt toppnivå i Norge. Så jeg føler at hvis jeg skal ta noen steg videre må jeg komme meg til en bedre klubb. Jeg må derfor prestere så bra nå at jeg får muligheten, sier Bjørn Helge Riise til NRK.

Fram til nå har mamma Berit Riise styrt sønnens karriere, men nå er Bjørn Helge på vei inn i Rune Hauges agentselskap for å komme seg fortest mulig ut igjen. For å klare det blir det viktig å vise seg fram i kampene mot Skottland og Nederland.

- Presterer jeg bra i de kampene vil det selvfølgelig hjelpe, sier 25-åringen videre.

Sesongen til Riise har imidlertid vær preget av mange skader og han må trolig starte på benken mot Skottland på lørdag.

- Jeg har vært ute utrolig lenge, men jeg er stolt over at jeg har klart å komme tilbake. Jeg skal gjøre mitt ytterste på treningene som kommer, men hvis jeg starter på benken skal jeg være klar til å komme inn. Starter jeg kampen, så er jeg klar for det også, avslutter Riise.

Riise har kontrakt med Lillestrøm ut neste sesong.

Fotballnyheter