NRK Meny
Normal

Rekdal og Skullerud i ordkrig

Skjellsordene haglet da Vålerenga-trener Kjetil Rekdal (45) og Molde-trener Tor Ole Skullerud (43) røk i tottene på hverandre i pausen av Vålerenga - Molde lørdag kveld.

Rekdal og Skullerud

KRANGLEFANTER: Kjetil Rekdal (t.v.) og Tor Ole Skullerud røk i tottene på hverandre i lørdagens eliteseriekamp på Ullevaal.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Han mente jeg stod og skrek på alt, og det er rart at en trener på motstanderlaget er mer opptatt av hva jeg holder på med enn hva som skjer på banen, sa Kjetil Rekdal til CMore etter skyllebøtta mellom ham og Molde-trener Tor Ole Skullerud ved pause.

Skjellsordene haglet

TV-bildene viste at de to trenerne havnet i en ordentlig ordkrig da lagene var på vei inn i garderoben. Molde ledet 1-0 til pause, og Rekdal og Skullerud utvekslet noen ampre ord på vei inn i spillertunnelen.

Rekdal sier han ble oppgitt over at Skullerud blandet seg i beskjedene han sendte ut på banen.

– Han har vel et NFF-emblem på seg fra gammelt av som gjør at han tror han kan mene noe om alt, så da får han bare holde på med det, sa Rekdal videre om episoden.

Skullerud bare fnyste da han fikk se Rekdals tirade i reprise da han gjestet CMores studio etter kampen.

– Jeg ser et Molde-emblem på jakka mi. Det får stå for hans regning, disse uttalelsene. Det blir bare tøysete. Kjetil Rekdal får snakke for seg selv, sier Skullerud om utblåsingen til Rekdal.

– Det er sånt som skjer på en benk, det er en del av spillet, fortsetter Skullerud om replikkvekslingen.

Solide Molde

Molde var det klart beste laget på Ullevaal, spesielt før hvilen.

Daniel Chima Chukwu sendte gjestene i føringen etter 22 minutters spill da han skled ballen i hjørnet etter en sterk soloprestasjon.

Fredrik Gulbrandsen viste stoisk ro da han chippet inn 2-0 rundt tjue minutter før full tid.

Vålerenga var langt bedre i andre omgang, men hverken Ghayas Zahid eller Vidar Örn Kjartansson maktet å overliste Ørjan Nyland i Molde-buret.

Kjartansson, som stod med ni mål på sine siste fem kamper for VIF, kom til en kjempesjanse like før full tid, men en strålende enhåndsredning fra Nyland forhindret scoring.

– Det ble litt bedre i andreomgang, men vi har en dag der vi er slurvete med ball. Man får ikke dominert i lange perioder mot Molde, sier Rekdal til CMore etter kampen.

– Vi taper for et bedre lag, det må vi bare innrømme, sier Vålerenga-sjefen.

Molde suser mot seriegull

Den sterke borteseieren gjør at Molde nå er oppe på 59 poeng, elleve poeng foran Odd som har én kamp mindre spilt.

Mye tyder på at moldenserne er på vei mot klubbens tredje seriegull de siste fire årene.

– Vi gjør en god kamp. Jeg er imponert over spillerne mine. Vi slipper til sværte lite sjanser imot. Det var godt å se på, sier en stolt Tor Ole Skullerud om seieren.

– Vi er i fin flyt. Vi har veldig lyst til å vinne eliteserien, og har veldig troa på at vi kan gjøre det. Men kampene skal spilles først, sier Molde-treneren.

Vålerenga blir liggende på 6.-plass med 36 poeng.

Fredrik Gulbrandsen scoret mot VIF

MÅLTYV: Fredrik Gulbrandsen scoret et herlig mål midtveis ut i andre omgang.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.