Normal

Real vant målfest i Zurich

Real Madrid slapp med skrekken på bortebane mot Zurich.

Cristiano Ronaldo
Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Kampfakta: Zurich - Real Madrid

Real ledet 3-0 etter en flott 1. omgang mot Zurich, men hjemmelaget ville ikke gi seg uten kamp og skapte spenning i den siste halvtimen.

Cristiano Ronaldo fortsatte der han slapp i Mesterligaen i fjor da han satte inn det første på et flott frispark i det 27. minutt.

Raul og Gonzalo Higuain sørget for at det stod 3-0 til pause.

Zurich slo tilbake

Etter hvilen scoret Xavier Margairaz og Silvan Aegerter for hjemmelaget, men i sluttminuttene avgjorde Ronaldo kampen da han satte inn et nytt frisparkmål. Denne gangen var det med god hjelp fra Zurich-målvakten.

På overtid lobbet Guti inn 5-2 og Real kunne reise hjem med full pott etter den første kampen i Mesterligaen denne sesongen.

- Vi trodde kanskje at kampen var over da det stod 3-0, men det var den ikke og vi må skjerpe oss framover hvis vi vil gå langt i denne turneringen, sa Guti etter kampen.

Pippo dobbel

I samme gruppe ble Filippo Inzaghi den store spilleren da Milan vant 2-1 i øsregnet i Marseille.

Veteranspissen scoret ledermålet i første omgang da han fikk stå alene ved lengste stolpe og score etter forarbeid av Pato og Clarence Seedorf i det 28. minutt. Det var hans 43.mesterligamål.

Gabriel Heinze utlignet da han nikket inn et frispark tidlig i annen omgang, og vertene bokstavelig talt fosset fram i jakt på et vinnermål. I stedet var det Milan som la sin svake serieform bak seg og avgjorde kampen.

Han viste sine måljegerinstinkter da han løp seg fri foran mål på et innlegg fra venstre og sparket inn vinnermålet med utsiden av høyrefoten.

Fotballnyheter