NRK Meny
Normal

Real nedtur for Mourinho

Gonzalo Higuain sendte José Mourinhos mannskap oppskriftsmessig i ledelsen, men Getafe ville det annerledes. Dermed er Real Madrid allerede fem poeng bak Barcelona i La Liga.

Mourinho

Jose Mourinho har nok å tenke på etter et nytt poengtap i La Liga. Med ett fattig poeng så langt, begynner avstanden opp til Barcelona å bli faretruende stor.

Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Higuain

Higuain jublet for 1-0, men måtte til slutt deppe for tap mot Getafe.

Foto: J. SANCHEZ / Afp
Cristiano Ronaldo

Han scoret riktignok mot Barcelona i supercupen i midtuken, men i La Liga stemmer det ikke for Ronaldo.

Foto: Andres Kudacki / Ap
Coentrao

Det så riktig nok ikke slik ut da Coentrao ble utvist fra benken mot Getafe, men det røde kortet gir suspensjon mot Granada.

Foto: Andres Kudacki / Ap

Alt så ut til å gå etter planen for Real Madrid i bortemøtet med Getafe søndag kveld, da angriperen Gonzalo Higuain sendte «Los Galacticos» i ledelsen halvveis ut i førsteomgangen.

Vertenes Juan Valera og Abdelaziz Barrada snudde imidlertid kampen for Getafe etter hvilen, og påførte Real Madrid et svært ugunstig poengtap.

Ute av form

Gullrival Barcelona gjorde nemlig det motsatte av Real Madrid søndag kveld. Anført av en som alltid gnistrende Lionel Messi snudde katalanerne 0-1 til 2-1 mot Osasuna, og sikret med det sin andre trepoenger for sesongen.

Real Madrid, som kun klarte 1-1 mot Valencia i åpningskampen, ligger med det allerede fem poeng bak Tito Vilanovas' mannskap på tabellen.

Dermed ser det ikke særlig lyst for Mourinho og Real Madrid for øyeblikket. Tapet var hovedstadslagets første i serien på 25 kamper, og klubbens første bortetap i La Liga etter å ha tatt ledelsen siden kampen mot Osasuna i 2009.

Ikke nok med det. Real Madrid har aldri vunnet serien etter å ha tatt kun et poeng på sine to første matcher. Sist gang de hvitkledde fikk en så dårlig start på sesongen, var tilbake i 2001.

Se tabellen i La Liga her!

Så rødt fra benken

Motgangen så ut til å bli for mye for en benket Fabio Coentrao. Den portugisiske venstrebacken var langt fra fornøyd med en dommeravgjørelse, og ga tydelig uttrykk for det på overtid.

Uten at produceren fanget opp nøyaktig hva Coentrao gjorde, ble TV-seerne vitne til noe man svært sjelden ser i en fotballkamp.

Dommeren gikk bort til Real Madrid-benken, tok fram det røde kortet, og sendte Coentrao i garderoben.

Etter kampen uttalte Mourinho følgende om situasjonen:

– Dommeren beskyldte Coentrao for å ha sagt et ord ingen av oss på benken hørte, sa Mourinho på pressekonferansen etter kampen.

Fotballnyheter