Normal

Real avgjorde på 65 sekunder

Real Madrid avgjorde mesterligaoppgjøret mot Milan med to mål på 65 sekunder.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo viste nok en gang hvorfor Real betalte så mye for ham

Foto: DOMINIQUE FAGET / Afp

Kampfakta: Real Madrid - Milan

Kampen som kanskje var en forsmak på den kommende mesterligafinalen, var bare spennende i drøye 12 minutter. Da satte Cristiano Ronaldo inn kampens første mål. Frisparket fra 17. meter gikk gjennom en frynsete mur og i mål.

65 sekunder seinere lå ballen i målet bak Milan-keeperen igjen. Han ble helt utspilt etter at skuddet fra Mesut Özil gikk via en Milan-forsvarer og i mål.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Trippel?

Real-trener Jose Mourinho (47) vant mestercupen med Inter i mai. Han har også ledet Porto til triumf i samme tunering.

José Mourinho

José Mourinho kan se framtiden lyst i møte

Foto: Paul White / Ap

- Jeg er mer enn fornøyd. Fornøyd med hvordan vi tok ledelsen og fornøyd med hvordan vi forsvarte ledelsen. Det hadde vært flott med 3-0, og mot gode lag er 2-0 ingen trygg ledelse, sa Mourinho til Viasat Fotball etter kampen.

Nå begynner Reals stjernetropp virkelig å få fasong over seg. Laget leder den spanske serien. I mesterligaen er avansementet så godt som sikret allerede. Real har tatt alle ni mulige poeng så langt og er uten baklengsmål.

- Jeg regner med at det meste er gjort med ti-elleve poeng, slo han fast.

Mourinhos oppgave er klar: Vinne La Liga i Spania og sikre tittelen i mesterligaen. Reals siste mestercuptrofe kom helt tilbake i 2002. Nå ser Madrid-klubben ut til å ha en passe blanding av underholdning og kynisme. Med Mourinho på benken kan det gå hele veien. Lagene møtes igjen i Milano 3. november.

To skudd på mål

Andreas Piro fikk sjansen til å redusere Reals ledelse på et langskudd etter en halvtime, men skuddet som hadde retning mot krysset ble mesterlig reddet av Iker Casillas. Milan-spillerne hadde totalt bare to skuddforsøk som gikk innenfor stengene.

Stjernekrig

Real-spillerene spilte med stor selvtillit gjennom hele kampen på Santiago Bernabeu, og det var lite som tydet på at det var stjernegalleriet til Milan som stod på den andre siden av banen.

Det var også lite som tydet på at de trenger Wayne Rooneys tjenester i Real-angrepet. Han har blitt linket til klubben etter at det tidligere på tirsdag kom fram at han ønsker seg bort fra Manchester United.

Tungt for Zlatan

Svenske Zlatan Ibrahimovic hadde ikke noen god dag i Milan-trøya. Han forsøkte så godt han kunne, men ble godt pakket inn av Real-stopperne Pepe og Ricardo Carvalho. Han fikk heller ikke så mye hjelp av Ronaldinho og Pato i Milan-angrepet.

Ronaldinho og Zlatan Ibrahimovic

Ronaldinho og Zlatan Ibrahimovic fikk det ikke til å stemme mot Real Madrid

Foto: Daniel Ochoa de Olza / Ap

Videre

Real Madrid står dermed med full pott etter tre kamper og er så godt som klare for neste runde i mesterligaen. Milan må trolig kjempe om 2. plassen i gruppen med Ajax som i kveld slo Auxerre.

Tabeller i mesterligaen


Fotballnyheter