NRK Meny
Normal

Reading slo ut Liverpool

Reading slo Liverpool ut av FA-cupen etter ekstraomganger onsdag.

Readings Shane Long
Foto: Noble / Scanpix/Reuters

Kampfakta: Liverpool - Reading

Liverpool så ut til å gå mot avansement til 4. runde etter at de ledet 1-0 helt til det stod 92 minutter på kampuret, men en straffe på overtid reddet ekstraomganger for laget som til daglig spiller i divisjonen under.

Gjestene fra Reading var også det beste laget i ordinær tid, men da klarte de ikke å omsette de mange store sjansene de fikk på angrepene sine til tellende resultat. Det gjorde de derimot med negativt fortegn da Ryan Bertrand satte ballen i eget mål like før pause.

Reading gav imidlertid ikke opp og fikk uttelling på overtid. Yossi Benayoun sparket til Shane Long og dommeren pekte på straffemerket. Den satte Gylfi Sigurdsson sikkert i mål.

I ekstraomgangene måtte Liverpool klare seg uten både Fernando Torres og Steven Gerrard som begge måtte ut med skader. Begge lag hadde sjanser til å avgjøre i sin favør, bare Reading klarte det.

Shane Long fikk stusset det flotte innlegget fra høyrekanten i mål. Den tidligere Vålerenga-spilleren Brynjar Bjørn Gunnarsson stod bak forspillet til det avgjørende målet.

Benitez ferdig?

Rafael Benitez

Rafael Benitez

Foto: Wiggelsworth / Scanpix/AP

Burnley blir motstander for Reading i 4. runde, mens Liverpool må klynge seg til håp om suksess i Europaligaen ettersom de er slått ut av begge de hjemlige cupen og ligger langt nede på tabellen i Premier League.

Spørsmålet er nå hvor lenge Rafael Benitez overlever i managerjobben på Anfield?

I onsdagens andre omkamp var det ingen tvil. Peter Løvenkrands scoret alle målene da Newcastle slo Plymouth 3-0.

Fotballnyheter