NRK Meny
Normal

Ronaldo skrek i sinne: – Straffen var soleklar

Cristiano Ronaldo (28) kokte fullstendig over da han ikke ble tilkjent straffespark i sluttminuttene mot Barcelona.

Cristiano Ronaldo illsint etter straffesituasjon

Cristiano Ronaldo skiftet hudfarge i sekundene etter at Mascherano sendte ham hodestups i gresset under lørdagens El Clásico. Dommerens avgjørelse om å la spillet fortsette opprørte stjernespissen voldsomt.

Foto: Getty Images

– Vi ble snytt. Straffen var soleklar, raste Ronaldos lagkamerat Sergio Ramos etter lørdagens 2-1-tap for erkerival Barcelona.

Stjerneskuddet Neymar scoret ett av målene da katalanerne stakk av med alle tre poengene i et ampert El Clásico lørdag kveld.

Brasilianeren sendte hjemmelaget i føringen allerede etter 19 minutter, men Real Madrid var på ingen måte ufarlige utover i kampen.

Neymars store kveld: Ble helten i sitt første El Clásico

Ronaldo jaktet scoring

Cristiano Ronaldo hadde blant annet et fantastisk skudd like etter pause, som ble stoppet av en like fantastisk redning fra Barca-keeper Victor Valdés.

Men så - like før Barcelona økte ledelsen til 2-0 - oppstod situasjonen det vil bli snakket om i den spanske hovedstaden den kommende uka.

Ronaldo får gult kort mot Barcelona

Cristiano Ronaldo fikk se det gule kortet for sin voldsomme reaksjon etter straffesituasjonen.

Foto: David Ramos / Getty Images

Ronaldo mottok en ball inne i straffefeltet, før han fikk en ordentlig dytt i ryggen av Javier Mascherano. Ronaldo deiset i bakken, og kikket på dommerne.

Der var det ingen hjelp og få.

Barca kontret og økte

Da tiltet det for Portugals store stjerne. Ronaldo ble lyserosa mens han åpenbart gjorde det klart hva han mente om dommeravgjørelsen. Målmaskinen inntok knestående mens hans jamret seg over den ikke-idømte straffen.

Like etterpå doblet Alexis Sanchez Barcelonas ledelse med en utsøkt lobb.

Ronaldo var fortsatt forbannet etter Sanchez-scoring, og snakket på seg et gult kort før laget tok avspark igjen.

– Det er visse ting vi ikke kan styre. Dommeren var veldig bestemt. Vi spilte godt mot et bra lag. Det er lenge siden vi har sett Barcelona lide og drøye tid som i dag, sier Ramos.

Seieren sikrer Barcelona en klar tabelltopp i spansk fotball. Átletico Madrid innehar andreplassen, mens Real Madrid nå er seks poeng bak Barcelona i kampen om det spanske seriemesterskapet på tredjeplass.

PS! I et lengre intervju med CNN i 2011 snakket Ronaldo hvordan hans voldsomme vinnervilje tar overhånd noen ganger: «Jeg hater å tape. Virkelig hater det. Selv om jeg svømmer om kapp med kjæresten min på ferie må jeg slå henne», sa han.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo satte seg på knærne og skrek ut i sinne etter at dommeren valgte å overse episoden der Mascherano sendte spissen i gresset.

Foto: David Ramos / Getty Images

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.