NRK Meny
Normal

Rascic fikk sparken

Sandefjord-spiller Admir Rascic har fått sparken etter å ha skjelt ut lagets keepertrener.

Admir Rascic
Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

På et styremøte i Sandefjord Fotball ble det i dag besluttet at Admir Rascic får avskjed med umiddelbar virkning, melder Sandefjords Blad.

Bakgrunnen for oppsigelsen er bosnierens utbrudd mot keepertrener Hans Petter Olsen. Rascic skal først ha truet med å knekke beina til lagkamerat Eirik André Lamøy.

Da Olsen forsøkte å snakke fornuft i Rascic, reagerte spilleren med å si at Olsen var «en jævla nazist og alle vet det. Dra til helvete.»

– Jeg ble sinna på Lamøy og vi hadde en krangel. Så kom Hans Petter og blandet seg inn, og jeg ropte dumme ting til ham fordi jeg var sint. Det har jeg bedt om unnskyldning for, så nå får vi legge dette bak oss, sa Rascic til Sandefjords Blad dagen derpå.

Men for klubben ble dette en for stor episode til å legge bak seg, det måtte få konsekvenser:

– Klubben har terminert kontrakten med Rascic, og han får ingen kompensasjon, sier Sandefjord Fotballs advokat, Ole Petter Breistøl.

Følgende melding er alt klubben selv ville ut med onsdag kveld:

«Styret i Sandefjord Fotball har i kveld besluttet og avskjedige Admir Rascic med øyeblikkelig virkning. Da dette er en personalsak vil klubben ikke gi ytterligere opplysninger.»

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.