NRK Meny
Normal

Sergio Ramos så rødt for 18. (!) gang

Midtstopperkjempen Sergio Ramos (27) fortsetter grisespillet for Real Madrid. Lørdag fikk han se sitt 18. røde kort siden han kom til klubben.

Ramos

Sergio Ramos har fått hele 18 røde kort siden han kom til klubben for åtte og et halvt år siden. Her vises han det røde kortet - nummer 17 i rekken - i møtet med Galatasaray for to uker siden.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images

Ramos rødt kort

Her mottar Sergio Ramos det røde kortet mot Osasuna.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images

Sommeren 2005 meldte den spanske landslagsspilleren Sergio Ramos overgang til Real Madrid fra Sevilla. Den da 19 år gamle forsvarsspilleren ble raskt fast inventar i Reals bakre rekker, og har siden vært en nøkkelfigur for hovedstadslaget.

På de åtte og et halvt årene er det imidlertid én ting som trolig har irritert Real-fansen mer enn noe annet. Ramos' utrolige evne til å pådra seg røde kort.

Mot Osasuna lørdag pådro Ramos seg to gule kort - og dermed rødt - allerede før dommeren rakk å blåse for pause.

Det røde kortet var Ramos 18. røde kort siden han ankom klubben!

  • Se en oversikt over Ramos' gule og røde kort i Real Madrid-drakta i faktaboksen til høyre!

Fire røde i debutsesongen

Allerede i sin første hele sesong ble Ramos utvist fire ganger. Siden har han aldri gått en eneste sesong uten å ha blitt sendt tidlig i dusjen av dommeren.

Lørdag ble han sendt i dusjen i det 44. spilleminuttet etter å ha plassert albuen i ansiktet på en Osasuna-spiller. 13 minutter tidligere var han for sent ute i en duell utenfor egen 16-meter.

Til Ramos' forsvar var det første gule kortet av den tvilsomme sorten. Men med et frynsete rykte er det fort gjort at tvilen faller motstanderen til gode.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Pepe Real Madrid

Pepe reddet poengdeling for Real Madrid med sin 2-2-scoring ti minutter før slutt.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images

Berget poeng

Det røde kortet kom på verst tenkelig tidspunkt for Carlo Ancelottis mannskap, som lå under 2-0 etter to scoringer av Oriol Riera.

Kun minuttet etter Ramos' utvisning scoret imidlertid Isco for bortelaget, og da Osasunas Gato Silva ble utvist ti minutter før slutt, øynet Real Madrid muligheten.

På det påfølgende frisparket steg Ramos' midtstopperpartner til værs og stanget inn 2-2 og poengdeling.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.