Normal

Gir Rodgers full støtte: – Vi vant for ham

Liverpools Lucas Leiva forteller at spillerne gikk inn for å lette det enorme presset på manager Brendan Rodgers skuldre.

Sturridge

SKADEFRI: Daniel Sturridge spilte lørdag sin andre kamp etter operasjonen tidligere i sommer.

Foto: Carl Recine / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..
Gestede

GIGANT: Rudy Gestede er råsterk i luften. Her knuser han Mamadou Sakho før 3-2-reduseringen.

Foto: Peter Byrne / Ap

– Vi ville vinne for manageren. Vi vet hva som er blitt sagt om ham, og jeg tror vi viste at vi står bak ham, sier Leiva etter 3-2-seieren over Aston Villa, ifølge BBC.

Vi vet det er et press på ham, men vi ønsket å spille på den måten han ville. Det synes jeg vi klarte, fortsetter han.

Det har nemlig bygd seg opp et voldsomt press på Rodgers etter en rekke svake resultater. Lørdag «måtte» han på mange måter stå igjen med seier over Villa, som riktig nok har hatt et brukbart tak på Liverpool de siste sesongene.

  • Se oppdatert Premier League-tabell nederst i saken.

Og etter at James Milner ga vertene en drømmestart allerede etter ett minutt, skulle Daniel Sturridge, som var tilbake fra langtidsskade mot Norwich sist helg (1-1), virkelig stjele showet.

– Vi trengte denne

Først spilte han vegg med målscorer Milner, som lekkert lobbet Sturridge alene gjennom. Spissen smalt til på hel volley i lengste hjørnet.

Supporterne fikk endelig se den velkjente dansen igjen på Anfield.

Hans åtte siste Premier League-scoringer har kommet på hjemmebane.

– Det sier mye om laget at vi jobbet på og sikret seieren. Vi trengte denne. Forhåpentlig var dette bare starten, sier målscorer Milner.

Praktscoring

Rudy Gestede skapte ny spenning i kampen med en rask redusering, men kun minuttet senere var Sturridge der igjen. Denne gangen spilte han vegg med Coutinho, og 26-åringen plasserte ballen iskaldt til høyre for Brad Guzan.

Dermed hjalp det lite at Gestede vartet opp med en klasseheading knappe 20 minutter før slutt. Villa-spissen gjorde kraftstopperen Mamadou Sakho til en miniputt da han stanget inn reduseringen.

– De scoret to mål. Det er noe vi må jobbe med, men det handlet kun om å ta tre poeng i dag, sier Milner.

Gjestene skulle altså ikke komme nærmere. Og Sturridge ble byttet ut tre minutter på overtid – til enorm jubel fra hjemmesupporterne.

Sturridge

LEKKERT: Her setter Daniel Sturridge inn 2-0 på hel volley.

Foto: LINDSEY PARNABY / Afp
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter