Joe Hart: – Det var min skyld at det ikke ble tre poeng

England-keeper Joe Hart tar på seg skylden for baklengsmålet som sørget for en fortjent polsk utligning mot England i VM-kvalifiseringen onsdag.

Kamil Glik scorer

Kamil Glik utligner for Polen idet han kommer seg foran Joleon Lescott og Joe Hart.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Resultatservice: Polen-England 1-1

Wayne Rooneys mål holdt bare til 1-1, for 20 minutter før slutt utlignet Kamil Glik for hjemmelaget. Han kom seg foran en utrusende Joe Hart på en corner og headet ballen inn.

– Burde holdt meg i målet

– Jeg kom ikke til ballen og han fikk til en bra heading. Det er min skyld, jeg burde bokset den ut eller holdt meg i målet. Det kostet oss tre poeng, sa Hart etter kampen til AP.

– Det er et greit poeng, men vi vet vi kan spille bedre enn dette. Jeg tror dette poenget vil være viktig, for ingen lag kommer til å få maks uttelling her, sa Englands kaptein Steven Gerrard.

– Wayne hadde ikke sin beste dag

Rooney scoret også med en heading før pause, men hadde ikke noen stor kamp. Han ble byttet ut til fordel for Alex Oxlade-Chamberlain i 2.-omgangen.

– Wayne hadde ikke sin beste kamp i dag og var sliten, sa England-trener Roy Hodgson etter kampen.

Polen farligst mot slutten

Begge lag angrep mot slutten i håp om å vinne. Polen var farligst og spilte seg til flere sjanser.

– Jeg er skuffet. Vi hadde sjansen til å vinne, men laget fortjener ros likevel, sa Polens kaptein Jakub Blaszczykowski. han måtte stå over kampen på grunn av skade.

Kampen utsatt

Tirsdag ble oppgjøret utsatt på grunn av overvann på banen. Da fikk det polske forbundet mye kritikk fordi de ikke hadde dratt over taket på den splitter nye stadion.

– Fansen var fantastisk som ble én dag ekstra. Deres supportere var også

England topper med åtte poeng på fire kamper. Montenegro følger med sju og Polen fem, begge lag etter tre kamper.

Fotballnyheter