Joe Hart: – Det var min skyld at det ikke ble tre poeng

England-keeper Joe Hart tar på seg skylden for baklengsmålet som sørget for en fortjent polsk utligning mot England i VM-kvalifiseringen onsdag.

Kamil Glik scorer

Kamil Glik utligner for Polen idet han kommer seg foran Joleon Lescott og Joe Hart.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Resultatservice: Polen-England 1-1

Wayne Rooneys mål holdt bare til 1-1, for 20 minutter før slutt utlignet Kamil Glik for hjemmelaget. Han kom seg foran en utrusende Joe Hart på en corner og headet ballen inn.

– Burde holdt meg i målet

– Jeg kom ikke til ballen og han fikk til en bra heading. Det er min skyld, jeg burde bokset den ut eller holdt meg i målet. Det kostet oss tre poeng, sa Hart etter kampen til AP.

– Det er et greit poeng, men vi vet vi kan spille bedre enn dette. Jeg tror dette poenget vil være viktig, for ingen lag kommer til å få maks uttelling her, sa Englands kaptein Steven Gerrard.

– Wayne hadde ikke sin beste dag

Rooney scoret også med en heading før pause, men hadde ikke noen stor kamp. Han ble byttet ut til fordel for Alex Oxlade-Chamberlain i 2.-omgangen.

– Wayne hadde ikke sin beste kamp i dag og var sliten, sa England-trener Roy Hodgson etter kampen.

Polen farligst mot slutten

Begge lag angrep mot slutten i håp om å vinne. Polen var farligst og spilte seg til flere sjanser.

– Jeg er skuffet. Vi hadde sjansen til å vinne, men laget fortjener ros likevel, sa Polens kaptein Jakub Blaszczykowski. han måtte stå over kampen på grunn av skade.

Kampen utsatt

Tirsdag ble oppgjøret utsatt på grunn av overvann på banen. Da fikk det polske forbundet mye kritikk fordi de ikke hadde dratt over taket på den splitter nye stadion.

– Fansen var fantastisk som ble én dag ekstra. Deres supportere var også

England topper med åtte poeng på fire kamper. Montenegro følger med sju og Polen fem, begge lag etter tre kamper.

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Bodø/Glimt og Roma stiller til pressekonferanse.
 • Sørloth-assist høydepunktet

  Alexander Sørloth ble byttet inn og fikk målgivende i Real Sociedads 1-0-seier i europaligaen torsdag. West Ham slo Kristian Thorstvedt og Genk 3-0.

  Det var en lang stillingskrig i oppgjøret mellom Sturm Graz og Real Sociedad, og det sto lenge målløst. Men det var før Alexander Sørloth ble byttet inn etter en time. Han satte umiddelbart preg på kampen da han fant navnebror Alexander Isak med en pasning. Svensken skjøt via både forsvarer og keeper før ballen trillet i mål.

  Hjemmelaget Sturm Graz klarte ikke skape de største sjansene mot slutten å måtte tåle sitt tredje tap på tre kamper. Sørloths Sociedad har fem poeng og deler tabelltoppen sammen med PSV.

  Oppgjøret mellom West Ham og Genk var målløst lenge, men London-laget hadde god kontroll og sikret 3-0-seier.

  Craig Dawson scoret først på hodet etter innlegg fra Aaron Cresswell, før Cresswell igjen assisterte Issa Diop som stanget inn 2-0. Kun minuttet etter scoret Jarrod Bowen etter en fin soloprestasjon til 3-0 som også ble sluttresultatet.

  Thorstvedt spilte 83 minutter i kampen.

  Jens Petter Hauge kom inn helt mot slutten i Eintrach Frankfurts 3-1-seier mot Olympiacos.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Miguel Morenatti / AP
 • Johnsen forlenget med Venezia

  Dennis Johnsen (23) har skrevet under en ny avtale med Venezia i italiensk Serie A. Trønderen har bundet seg fram til og med 2024/25-sesongen.

  Det opplyser Venezia på sine nettsider. Johnsen har startet alle lagets ligakamper siden opprykket i vår.

  23-åringen kom til klubben vederlagsfritt i august 2020. Venezia omtaler ham i dag som en av sine «mest konstante angrepstrusler».

  Johnsen debuterte nylig for Norges A-landslag i seieren mot Montenegro. Der spilte han en vel halvtime som innbytter og sto for den målgivende pasningen på 2-0-scoringen.

  Venezia ligger på 15.-plass med åtte poeng.

  (©NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tocco Alessandro / AP
 • Lacazette reddet Arsenal

  Patrick Vieira var for første gang på besøk hos klubben han vant tre ligatitler med som spiller, etter at han ble Crystal Palace-manager. Og besøket endte nesten lykkelig for Palace-manageren.

  Arsenal åpnet best, og kaptein Pierre-Emerick Aubameyang satte inn 1-0 på en retur etter åtte minutter.

  Rett før pause lå ballen høyt opp i lufta, og James McArthur så ut til å prøve et skudd på hel volley. Istedenfor sparka han Bukayo Saka knallhardt i leggen. McArthur så det gule kortet, og ikke det røde, mens Saka måtte forlate banen med en skade.

  Over i andre omgang var det to kontringer som skulle avgjøre for Palace. Først scoret Christian Benteke alene med keeper rett etter pause. Snaue kvarteret senere avsluttet Odsonne Édouard iskaldt via tverrliggeren og snudde kampen.

  Tida holdt på å renne ut for Arsenal, men på overtid av overtiden dukket Alexandre Lacazette opp på bakerste stolpe og kranglet inn en dødball.

  Martin Ødegaard startet i en dypere rolle på midtbanen, men klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Han ble byttet ut etter 67 minutter for nettopp Lacazette.

  Med uavgjort på hjemmebane, er Arsenal nummer 12 på tabellen.

  Premier League - Arsenal v Crystal Palace
  Foto: Hannah Mckay / Reuters
 • Johnsen haltet av banen

  Kun en uke etter at han fikk sin landslagsdebut, måtte Dennis Johnsen forlate banen mot Fiorentina med det som så ut som en skade.

  Fem minutter ut i den andre omgangen måtte nordmannen forlate banen.

  Johnsen har startet alle de åtte kampene i ligaen fra start, og fikk sin landslagsdebut mot Montenegro. Der fikk han en målgivende på Norges andre scoring.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tocco Alessandro / AP

Skadekrisen vokser for Norge – nok et forfall før skjebnekampen

World Cup - UEFA Qualifiers - Group I - Hungary v England