NRK Meny
Normal

Pogba om Møller Dæhli: – Han blir en stor spiller

Paul Pogba var glad for å møte sine gamle venner fra tiden i Manchester United, og mente Mads Møller Dæhli går en lys fremtid i møte.

FBL-WC-2014-FRA-NOR-FRIENDLY

Paul Pogba scoret kampens første mål, og var glad for å møte sine gamle lagkamerater fra Manchester United.

Foto: FRANCK FIFE / Afp

FRA-NOR-FRIENDLY

Paul Pogba og Mads Møller Dæhli i kamp om ballen i tirsdagens kamp mellom Norge og Frankrike.

Foto: FRANCK FIFE / Afp

De største profilene på hvert sitt lag, Paul Pogba og Mads Møller Dæhli, kjenner hverandre fra tiden i Manchester United. Og før dagens kamp fikk de to, i tillegg til Joshua King en anledning til å snakke sammen, forteller Paul Pogba til NRK.

– Ja, jeg snakket med dem før kampen, men ikke etterpå. Men før kampen gratulerte jeg dem med å være her. Jeg er veldig glad på deres vegne, sa Juventus-stjernen etter kampen.

Gamle kjente

Møller Dæhli var fersk i United da Pogba var der, og siden de to ikke holder jevnlig kontakt ble Pogba overrasket over å møte ham i landslagsdrakta.

– Jeg ble veldig overrasket da jeg så ham. Han gjorde det bra i dag, og jeg så min gamle venn Joshua i dag også. Han blir stadig bedre, er et stort talent og jeg ønsker ham alt det beste. Jeg er glad på hans vegne, sier Pogba til NRK.

Hva tror du om fremtiden til Møller Dæhli?

– Han er et stort talent med stor potensiale. Han kommer til å bli en stor spiller, menter Paul Pogba.

I tirsdagens kamp var det ingen tvil om hvem som kom best ut av det og i alle fall foreløpig er det største spilleren. Paul Pogba scoret kampens første mål og dominerte på midtbanen for et fransk lag som til slutt vant 4-0 over Norge.

Fotballnyheter