NRK Meny
Normal

Piqué ga bort finale-nettet i bryllupsgave

Alle gjestene fikk med seg en bit hjem.

Gerard Piqué

Dette bildet av Gerard Piqué spredte seg raskt på sosiale medier etter mesterligafinalen. Barcelona-spilleren pleier å ta med seg nettet fra det ene målet etter kamper der han vinner trofeer.

Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Du husker kanskje bildene av at Barcelona-stjernen Gerard Piqué klippet løs nettet fra det ene målet etter mesterligafinalen?

Nå er det avslørt hva han gjorde med det.

Ifølge den spanske avisen El Mundo Deportivo ga Piqué bort nettet i bryllupsgave til en barndomsvenn som giftet seg denne helgen. Piqué kunne selv ikke komme i bryllupet lørdag på grunn av Spanias EM-kvalifiseringskamp mot Hviterussland i Minsk søndag.

Brudgommen skal ordnet det slik at nettet ble delt opp i biter slik at hver og en av bryllupsgjestene fikk med seg en bit av mesterligafinalen hjem.

Ikke første gang

Gerard Piqué

Gerard Piqué brukte lang tid på å klippe løs nettet mens lagkameratene feiret mesterligatriumfen i Berlin forrige lørdag.

Foto: Luca Bruno / Ap

Det er bare en uke siden fotball-verden ble vitne til den noe spesielle tradisjonen Gerard Piqué har innført når han vinner trofeer.

Etter at Barcelona slo Juventus 3-1 i mesterligafinalen forrige lørdag ofret Piqué deler av feiringen med lagkameratene til fordel for å klippe løs nettet fra det ene målet på Olympiastadion i Berlin.

Hele seansen ble kringkastet direkte på tv og ble en av de store snakkisene etter finalen.

Tradisjonen kommer opprinnelig fra basketball.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Laster Twitter-innhold

Pipekonsert

Piqué har hatt en god sesong med Barcelona. Det spanske stjernegalleriet har vunnet både ligaen, den spanske cupen og ikke minst mesterligaen.

Rival Real Madrid har derimot hatt en troféløs sesong. Dét har Piqué fått merke under landslagssamlingen med Spania denne uka.

Da han ble byttet inn i torsdagens privatlandskamp mot Costa Rica, som Spania vant 2-1, ble han møtt av en massiv pipekonsert fra Real Madrid-delen av den spanske fansen på tribunen.

– Det påvirker meg ikke. Jeg har jo akkurat vunnet The Treble, sa Barca-stjernen ifølge Eurosport etter kampen.

Han største fans var nok uansett på vei til bryllup.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.