NRK Meny
Normal

Pangåpning for Arsenal

Arsenal slo til med skikkelig målfest da de møtte Braga i mesterligaen onsdag. Engelskmennene vant kampen hele 6-0.

Cesc Fabregas

Arsenals Cesc Fabregas.

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

Kampfakta: Arsenal - Braga

Resultater andre kamper mesterligaen

Cesc Fabregas scoret to av målene i den målrike matchen. Arsenal kjørte over Braga fra start, og sluttresultatet kunne fort ha blitt mye større.

Fabregas-show

Den spanske midtbanespilleren åpnet målshowet med å sette et straffespark i mål etter ni minutter. Så slo han til igjen åtte minutter etter pause. Og både før, under og etter var Fabregas hjertet i den overlegne forestillingen fra hjemmelaget.

Braga, som flaut nok bærer kallenavnet Arsenalitas, slo ut Sevilla for å få plass i mesterligaens gruppespill, men viste med all tydelighet at laget ikke har all verden å bidra med i det selskapet selv om gruppemotstander Partizan fra Serbia kvalifiserte seg helt fra første runde.

Totalt overlegne

Gunners lekte med sitt bytte og ledet 3-0 tilpause etter scoringer av Fabregas, Andrej Arsjavin og Marouane Chamakh. Etter pause fortsatte kanonaden med fulltreffere fra Fabregas igjen, så to ganger Carlos Alberto Vela.

Fabregas la også opp til Arsjavins scoring. I Ukraina sørget Sjakhtar Donetsk oppskriftsmessig for 1-0-seier mot Partizan etter scoring av Darijo Srna direkte på frispark midtveis i annen omgang.

Selv om Partizan er ubeseiret i 37 eliteseriekamper på hjemmebane, er det åpenbart at serberne og Braga skal få slite hardt for å overleve gruppe H.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.