Pål Breen slutter som sjef i Vålerenga

Vålerenga Fotball har omorganisert. En av de største endringene er at Pål Breen slutter som administrerende direktør.

Pål Breen

Pål Breen har i dag sluttet som administrerende direktør i Vålerenga Invest Fotball AS.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Jeg har vært i denne jobben i snart syv år og for 12 uker siden ga jeg beskjed til min styreleder Jon Pran om at jeg ikke var en aktuell kandidat for den nye stillingen som daglig i Vålerenga. Fotball, sier han i en pressemelding.

– Det er ingen tvil om at dette er en svært krevende jobb som tar mye tid. Jeg har et sterkt ønske om å få mer tid til familien og mine to sønner, og fant nå ut at dette var riktig tid å overlate roret til andre krefter.

Sandnes tar over

Siden 1. januar i år har det foregått en omorganiseringsprosess i Vålerenga Invest Fotball AS (elite) og Vålerenga Fotball (bredde).

I denne prosessen har styret også fått støtte fra årsmøte om at det skal være felles styremøter og at administrasjonene skal slås sammen til en enhet, skriver klubben i en pressemelding.

Nå skal den nye administrasjonen ledes av en felles daglig leder. Morten Sandnæs, daglig leder i Vålerenga Fotball, sa – i likhet med Breen – tidlig ifra om at han ikke var aktuell til den stillingen.

Nåværende stabssjef Stig-Ove Sandnes er fra i dag ny daglig leder.

Takker Breen og Sandnæs

– Først og fremst ønsker jeg å takke både Pål Breen og Morten Sandnæs for innsatsen de har gjort som henholdsvis administrerende direktør i aksjeselskapet og daglig leder i klubben i flere år, sier styreleder Åge Petter Christiansen i pressemeldingen.

Breen skal i en overgangsfase bidra i omorganiseringen og bistå kommersielt på salgsavdelingen. Sandnæs skal ha en annen rolle i den nye administrasjonen.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp