NRK Meny
Normal

Pål Breen slutter som sjef i Vålerenga

Vålerenga Fotball har omorganisert. En av de største endringene er at Pål Breen slutter som administrerende direktør.

Pål Breen

Pål Breen har i dag sluttet som administrerende direktør i Vålerenga Invest Fotball AS.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Jeg har vært i denne jobben i snart syv år og for 12 uker siden ga jeg beskjed til min styreleder Jon Pran om at jeg ikke var en aktuell kandidat for den nye stillingen som daglig i Vålerenga. Fotball, sier han i en pressemelding.

– Det er ingen tvil om at dette er en svært krevende jobb som tar mye tid. Jeg har et sterkt ønske om å få mer tid til familien og mine to sønner, og fant nå ut at dette var riktig tid å overlate roret til andre krefter.

Sandnes tar over

Siden 1. januar i år har det foregått en omorganiseringsprosess i Vålerenga Invest Fotball AS (elite) og Vålerenga Fotball (bredde).

I denne prosessen har styret også fått støtte fra årsmøte om at det skal være felles styremøter og at administrasjonene skal slås sammen til en enhet, skriver klubben i en pressemelding.

Nå skal den nye administrasjonen ledes av en felles daglig leder. Morten Sandnæs, daglig leder i Vålerenga Fotball, sa – i likhet med Breen – tidlig ifra om at han ikke var aktuell til den stillingen.

Nåværende stabssjef Stig-Ove Sandnes er fra i dag ny daglig leder.

Takker Breen og Sandnæs

– Først og fremst ønsker jeg å takke både Pål Breen og Morten Sandnæs for innsatsen de har gjort som henholdsvis administrerende direktør i aksjeselskapet og daglig leder i klubben i flere år, sier styreleder Åge Petter Christiansen i pressemeldingen.

Breen skal i en overgangsfase bidra i omorganiseringen og bistå kommersielt på salgsavdelingen. Sandnæs skal ha en annen rolle i den nye administrasjonen.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia