NRK Meny
Normal

Overtidsmål reddet Liverpool

Joe Cole scoret vinnermålet på overtid da Liverpool slo Bolton 2-1.

Joe Cole

Innbytter Joe Cole reddet Liverpool

Foto: Tim Hales / Ap

Kampfakta: Liverpool - Bolton

Cole kom inn som innbytter åtte minutter før full tid og sørget for at Liverpool fikk en bra start på året da han satte inn 2-1-målet på overtid. Det så ut som om Cole sto i offside da han fikk ballen, men ballen kom fra en motspiller og det var dermed korrekt at dommeren godkjente scoringen.

Liverpool var det beste laget og vant en fortjent seier, men de så stygt ut da Bolton tok ledelsen like før pause. Kevin Davies smøg seg opp på bakerste stolpe og nikket inn frisparket fra Matthew Taylor fra høyrekanten.

Kvein Davies scorer

Kevin Davies scorer det første målet i kampen

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Fire minutter etter hvilen utliknet Fernando Torres for Liverpool. Steven Gerrard sendte i vei en vakker pasning som Torres forvaltet på best mulig måte da han satte ballen i nett-taket.

Kaptein Steven Gerrard spilte en god kamp på Liverpools midtbane og tok spesielt tak i oppgjøret etter pause. Han hadde også flere avgjørende pasninger.

Hodgson ute

Roy Hodgson

Roy Hodgson

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Roy Hodgson satt på trenerbenken for Liverpool, men det spørs likevel om seieren over Bolton var nok til at han beholder jobben. Klubben rykket opp til en niendeplass på tabellen, men det er trolig ikke bra nok for en klubb som vil kjempe i toppen. Ryktene går om at han skal være ferdig, og at klubbledelsen jobber med å få en erstatter på plass.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.