NRK Meny
Normal

Klarte ikke å bryte forbannelsen

Tabelltoer Molde har aldri vunnet mot Odd Grenland i Skien. Det klarte de heller ikke i kveldens oppgjør.

Odd-Molde
Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

For selv om Molde fikk en scoring i sluttminuttene, var det Odd med sine to mål som vant kampen 2-1.

Det var riktignok Molde som hadde de første sjansene i kampens begynnelse, men det hjelper lite når ballen ikke går i mål.

Straffe

Men et kvarter ut i første omgang fikk hjemmelaget straffe. Fredrik Gulsvik skjøt til venstre for keeper, som er på ballen, men må se den gå forbi og inn i nettmaskene.

Til tross for at Mame Biram Diouf sørget for en kjempesjanse til Molde like etterpå, klarte han ikke å stokke beina, og i stedet for at Molde utlignet, var det Odd som økte ledelsen etter 21 minutters spill.

Et frispark av Fredrik Gulsvik gikk via Péter Kovacs og i mål bak en utspilt Knut Dørum Lillebakk, og Kovacs jubler for 2-0-ledelse til Odd.

– Vi er vel ikke bedre enn dette

Molde fortsatte å presse, men fikk ikke uttelling før et par minutter før slutt. Knut Olav Rindarøy skjøt knallhardt i mål og reduserte for Molde og det gikk mot en spennende avslutning.

Men det ble med det ene målet for Molde, som aldri har vunnet mot Odd i Skien. Dermed fortsetter lagets svake bortestatistikk - Molde har ikke vunnet på bortebane siden 5. juli.

– Vi er vel ikke bedre enn dette nå, sier Molde-trener Kjell Jonevret til NRK.

– Vi spiller en ok kamp, men har ikke marginene med oss.

Video nsps_upload_2009_10_3_20_39_57_3159.jpg

Kjell Jonevret om tapet.

– Føles fantastisk

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo derimot er storfornøyd med dagens kamp, etter å ha gått på fire strake tap de siste kampene.

– Det føles fantastisk! etter å ha vært gjennom en del tap, kjennes det veldig godt. Mest fornøyd er jeg med forsvarsspillet, sier han til NRK.

Video nsps_upload_2009_10_3_20_42_20_3160.jpg

Dag-Eilev Fagermo om seieren over Molde.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.