Hodgson: - En veldig dårlig start

Et nytt tap, denne gang hjemme mot lille Blackpool, forsterker krisen i Liverpool. Klubben ligger på nedrykksplass i Premier League.

Britain Soccer Premier League

Fernando Torres måtte ut med skade i låret allerede etter ti minutter.

Foto: Tim Hales / Ap

Britain Soccer Premier League

Roy Hodgson måtte se sine elever gå på et nytt tap.

Foto: Tim Hales / Ap

Så å si ingen ting stemmer for Liverpool om dagen. Mye har gått på tverke over tid. I fjor klarte de ikke å kvalifisere seg for Mesterligaen, og i år sliter de med å få poeng i Premier League.

  • Hva er galt med Liverpool? Si din mening nederst!

Dårligst på 46 år

Søndag ble nyopprykkede Blackpool for sterke, selv om kampen ble spilt på en gang fryktede Anfield.

Liverpool ligger nå på tredje siste plass i ligaen. Det er 46 år siden forrige gang de lå så dårlig an etter en ferdigspilt runde når minimum tre kamper er spilt.

- Dette er en veldig dårlig start på sesongen, en start vi aldri hadde regnet med å få, sier Liverpool-manager Roy Hodgson ifølge Sportinglife etter kampen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Allerede etter ti minutter fikk hjemmefansen et dårlig varsel. Superstjernen Fernando Torres måtte ut med en skade. Den skadeforfulgte spissen ble erstattet av David Ngog. Liverpool mistet dermed litt tyngde fremover, men det var bakover det sviktet for Roy Hodgsons menn.

Varney senket Liverpool

Først banket inn 0-1 på straffe etter halvtimen, etter at Glen Johnson felte Luke Varney. Adam satte straffen bak Reina bakerst hos de røde.

Varney var imidlertid ikke ferdig med å skape trøbbel, og like før pause satte han selv inn 0-2. Han satte enkelt inn lagets andre etter pasning fra Taylor-Fletcher, etter at Liverpool-forsvaret sto og sov.

Liverpools stopper Sotiris Kyrgiakos reduserte for hjemmelaget tidlig i 2. omgang, men Liverpool klarte aldri å komme nærmere, til tross for en kanonade på overtid av kampen. Merseyside-laget tapte 1-2.

Etter syv kamper har Liverpool tre tap, tre uavgjorte og bare én seier. Den kom mot West Bromwich. Tapene har kommet mot Manchester United, Manchester City og nevnte Blackpool.

- Vi er veldig, veldig ulykkelige over at fire hjemmekamper og tre bortekamper bare har gitt seks poeng. Det er rett og slett ikke akseptabelt, sier Hodgson.

Fotballnyheter