NRK Meny
Normal

Norsk nedtur i Premier League

Ingen stor dag for verken Alexander Tettey eller Joshua King i Premier Leagues åpningshelg. Verken Norwich eller Bournemouth maktet å ta poeng.

King og Tettey spiller i engelsk Premier Leauge

Joshua King (t.v) spiller for Bournemouth, mens Alexander Tettey (t.h) spiller for Norwich.

Foto: Bildemontasje / Scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Norwich med Tettey fra start fikk det tungt hjemme mot Crystal Palace. Wilfried Zaha sørget for en null til London-laget i førsteomgang. En skadet Brede Hangeland spilte ikke for Crystal Palace. Damien Delaney la på til 2-0 i andre omgang. Norwich og Redmond reduserte til 2-1 etter 69 minutter, men kom aldri nærmere. I stedet økte Crystal Palace til 3-1 på overtid ved Cabaye. Dermed ble det ikke noe hyggelig gjensyn for nordmannen i den øverste divisjonen i England.

I mai rykket Alexander Tettey og Norwich opp til Premier League i England etter å ha rykket ned sesongen før.

Britain Soccer Premier League

Joshua King i aksjon under lørdagens kamp mot Aston Villa.

Foto: John Walton / Ap

Byttet ut samtidig

De to norske innslagene i Premier League lørdag, Alexander Tettey og Joshua King, ble byttet ut samtidig for hvert sitt lag i andre omgang. Begge gikk ut etter 54 minutter og begge fikk gult kort i første omgang. Ingen av nordmennene utpekte seg nevneverdig.

King spiller for Bournemouth og laget er for første gang i Premier League. De tapte en 1-0 for Aston Villa. Gjestenes Gestede ble matchvinner. I de to andre kampene som begynte klokken 16 spilte Everton 2-2 hjemme mot Watford og Leicester slo Sunderland 4-2.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.